Люди Максимюка і Цуркана спочатку зіпсували роботу Оксани Продан, а потім полагодили

Люди Максимюка і Цуркана спочатку зіпсували роботу Оксани Продан, а потім полагодили

08.10.2019, 13:14

У Чернівцях комунальники сьогодні почали розкопувати частину ділянки вулиці Щербанюка, на якій влітку перед виборами провели капітальний ремонт за ініціативи екс-нардепа Оксани Продан.

Також за повідомленням прес-служби Чернівецької міської ради, з 10.00 8 жовтня до 10.00 11 жовтня на вулиці буде повністю перекрито рух транспорту в районі будинків №28-30.

Зазначається, що перекриття пов’язане "у зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційному колекторі на вул. О. Щербанюка".


Як повідомляє molbuk.ua, частину вулиці перекрили співробітники "Чернівціводоканалу" у зв’язку з аварійним станом комунікацій, які проходять під дорожнім полотном.

Комунальники вже вирізали квадратами асфальт на вулиці та проводять аварійно-відновлювальні роботи на каналізаційному колекторі.

Роботи пов'язані з виробничою необхідністю , надіємося швидко зробити і якісно відновити, - прокоментував ситуацію після публікації BukNews заступник керівника комунального підприємства Ярослав Цуркан. - Попередньо вулиця зроблена якісно і якщо якась частина тимчасово пошкоджена, то все таки великою частиною дороги користуються ! Не заперечував би тим людям, що мають бажання вирішувати власним ресурсом суспільні проблемні питання ! Спільними зусиллями!

Світлина від Ярослава Цуркана.

Джерело: molbuk.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівецьким водоканалом керуватиме Борис Максимюк без досвіду роботи у водному господарстві, але близький до депутатів Чинуша й Максимюка

“Чернівціводоканал” поповнює керівні кадри з наближених до депутата Чинуша

1