Люди Гройсмана перевірять стан виконавської дисципліни у Чернівецькій ОДА

Люди Гройсмана перевірять стан виконавської дисципліни у Чернівецькій ОДА

06.06.2018, 19:06

На виконання резолюції Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана від 2 квітня 2018 року №13342/1/1-18, доручення Прем’єр-міністра України від 30 травня 2018 року №13342/112/1-18, доповідної записки Державного секретаря Кабінету Міністрів України Володимира Бондаренка Прем’єр-міністру України В.Б. Гройсману від 20 квітня 2018 року,  затверджено орієнтовний графік проведення перевірок місцевих державних адміністрацій у 2018 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фищук нічого не знає про намір Порошенка замінити його впливовим нардепом-мажоритарников

Комісари від Гройсмана перевіряли, чи не замішаний Фищук у корупційних схемах

Згідно зазначеного графіку, планові перевірки з метою забезпечення високої ефективності та дотримання строків виконання завдань, визначених актами законодавства та дорученнями, а також надання необхідної допомоги керівникам органів виконавчої влади і підготовки рекомендацій для поліпшення стану виконавської дисципліни проведено у квітні в Житомирській облдержадміністрації, у травні – у Вінницькій ОДА, в червні запланована перевірка Одеської облдержадміністрації.

У період з 23 липня по 3 серпня 2018 р. у Чернівецькій обласній державній адміністрації та окремих райдержадміністраціях Чернівецької області буде проведено перевірку стану виконавської дисципліни.

З вересня по грудень 2018 року планові перевірки будуть проведені в Тернопільській, Чернігівській, Кіровоградській та Миколаївській обласних державних адміністраціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак звернувся до Гройсмана розслідувати, куди зникли гроші на будівництво переходів в Красноїльську та Дяківцях

1


КОМЕНТАРІ (1)

У травні попереджають про перевірку  у вересні, та треба бути геть недолугим щоб за 3 місяці все не позатирати та навести лад. якщо хочуть справді перевірити , то за 10 днів повідомляють а не за 3 місяці.

avatar

Не грайте в дурня

07 червня 2018 12:04