Забродського звинувачують у кримінальному злочині

Забродського звинувачують у кримінальному злочині

25.04.2013, 02:20

Співвласники телеканалу ТВА Людмила Пишна (на фото у центрі) і Оксана Козлан (праворуч) звинувачують Василя Забродського у кримінальному злочині — підробці документів. Про це пані Пишна заявила сьогодні на прес-конференції.

- 23 квітня ми дізналися, що на ТВА змінився гендиректор, хоча рішення я не ухвалювала, - розповіла Людмила Пишна. - Ми маємо копії протоколів зборів про призначення Забродського гендиректором — тут підроблений мій підпис та зовсім інші печатки. Тому ми підготували заяву в міліцію про підробку документів.

Пані Пишна відповіла на кілька запитань molbuk.ua:

- Це конфлікт за ТВА чи особисто між Пишними і Забродським?

- Це не конфлікт між Забродським і мною чи моєю родиною. Василь Іванович людина непроста, у нас виникали непорозуміння і раніше, але ми з них виходили. Та останнім часом він почав спілкуватися мовою шантажу і тиску. Його почало заносити. Я підозрюю, що хтось зумів використати ситуацію і керує ним.

- Для чого?

- Щоб знищити канал або забрати собі.

- Хто за цим може стояти?

- Я як юрист можу говорити лише мовою фактів. Але фактів у мене немає, тож жодного прізвища назвати не можу.

- Забродський каже, що постійно пропонує вам домовлятися, а ви не погоджуєтесь...

- Ми намагалися домовлятися. Але він забрав собі приміщення і техніку, а тепер торгується, шантажує, висловлює претензії. Зі мною у такий спосіб домовитися неможливо.

- То, може, конфлікт політичний, адже він став публічним під час виборів?

- Не думаю, що Забродський представляє якусь партію, це була лише якась рисочка у його позиції. Він буде працювати на тих, хто більше заплатить.

Наразі ефір телеканалу контролює Василь Забродський. Колектив, який очолює в.о.гендиректора Тата Кеплер, усунутий від ефіру. Він заявив, що всі працівники ТВА завтра мають вийти на роботу вже під його керівництвом.

Тата Кеплер і Людмила Пишна просять вибачення у буковинців за проблеми на телеканалі. Вони називають дії Забродського рейдерськими і обіцяють повернути собі телеканал. Тим часом на ТВА проходить перевірка щодо продовження дії ліцензії на мовлення. У разі продовження конфлікту ТВА може залишитися без мовлення.

Джерело: molbuk.ua 

1