'Литовські номери', прикріплені чотирма жувальними гумками знизу до підвіконня: в Чернівцях з’явився новий вид шахрайства

"Литовські номери", прикріплені чотирма жувальними гумками знизу до підвіконня: в Чернівцях з’явився новий вид шахрайства

26.03.2018, 11:51

В Чернівцях з’явився новий вид шахрайства!

Про новий вид шахрайства з автомобільним иномерами розповів громадський активіст Микола Гунько. 

- Вчора мій товариш Петро залишив свою автівку по вул. Миколайчука, а повернувшись застав зняті номери та записку зі зворотнім зв’язком. Поліція порадила вирішити питання безпосередньо зі злодієм, бо номери литовські.

Злодії вчора на зв’язок не виходили, тільки сьогодні в обід вдалося почати переписку. Поцікавилися яке авто, бо кажуть що він не в першій десятці потерпілих. Почався торг. Потребували 800 гривень, Петро сказав що і 500 не дасть. Запропонував 350, злодії погодились.

Коли кошти були переведені, то прийшла смс, куди підійти за викраденими номерами, а саме — до 20 школи, де Петро й забрав їх, прикріплених чотирма жувальними гумками знизу до підвіконня.

1


КОМЕНТАРІ (1)

А шо твій знайомий літовець?,Чому він на чужих номерах їздить? Ага,зрозумів-хітрожопий твій знайомий на шару хоче їхати.Нехай хлопці зароблять,якщо тупорила держава не хоче.

avatar

Санітар лісу

26 березня 2018 20:26