Лише 25 з 42-х депутатів міськради не бояться психіатричної експертизи (+ВІДЕО)

Лише 25 з 42-х депутатів міськради не бояться психіатричної експертизи (+ВІДЕО)

01.03.2017, 16:51

На сесії Чернівецької міської ради 1 березня депутати не підтримали петицію, в якій їм рекомендували пройти обстеження у психіатрів.

Як передає "АСС", незважаючи на абсурдний зміст цієї петиції, міські обранці поставилися до неї дуже серйозно.

Проект рішення за основу прийняли – "за" проголосували 25 депутатів.

Один з депутатів запропонував доповнити пунктом про проходження такої експертизи всім начальникам департаментів, їх заступникам, всіх начальників відділів міськради, заступників мера, радникам, а також самому меру.

Під час обговорення пролунало, що більшість депутатів мають посвідчення водія, багато мають дозволи на зброю, тож проходили відповідні медогляди, тож більше не потребують. 

Петицію звинуватили в популізмі, бо всі депутати вважають себе адекватними і запевняють, що дбають про інтереси міста і громади.

Ображені на петицію депутати почали звинувачувати авторів і підписантів петиції у неналежній поведінці у побуті, а також запропонували всім їм теж пройти обстеження у психіатрів.

Врешті-решт  терпець увірвався у депутатки Любові Сорохан, яка заявила, що петиція її ображає і запропонувала її відхилити. Депутати були "ЗА". Петицію оголосили порушенням прав людини і відхилили.

Після цього міський голова Олексій Каспрук зізнався журналістам, що він очікував від депутатів більш легшої реакції на цю петицію.

- Я думав, що всі проголосують за те, щоб рекомендувати депутатам піти до лікаря, але рекомендація - не правило, тому ніхто б нікуди не пішов напевно. А тут всі в залі так серйозно це сприйняли, щось обговорювали, вирішували, дискутували... - сказав Каспрук.

Джерело: molbuk.ua та https://pogliad.ua/

На фото Василя Салиги депутати Бешлей, Чинуш і Чесанов (зліва - направо) кричать на секретаря Чернівецької міської ради Ярослава Кушнірика

1


КОМЕНТАРІ (4)

Красава чинуш, всегда загоревший.

avatar

SPA

01 березня 2017 14:58

Як бачимо, у сесійній залі тільки Каспрук спокійно поставився до такої абсурдної маразматичної петиції, а всі решта були нею обурені. Можливо варто саме Каспрука перевірити на стан психічного здоров'я!)))

avatar

Людмила Дудченко

01 березня 2017 15:37

А що такого, чого бояться?  Може вони дійсно психічно хворі?  Чому на держслужбу обовяязково треба проходити медогляд а щоб дерибанити землю медогляд проходити не потрібно???

avatar

нонсенс

02 березня 2017 00:13

Саме основне перевірити на вміст в крові наркоти!   Подивіться на їхні зрачки,  вони там усі обнюхані.

avatar

Садгора

02 березня 2017 00:16