Львівський міський голова уже 11 років не може чи не хоче зробити те, що мав би зробити

Львівський міський голова уже 11 років не може чи не хоче зробити те, що мав би зробити

17.06.2017, 00:05

Про це на своїй сторінці у ФБ написав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. 

- Черговий раз вимушений був сьогодні коментувати ситуацію зі сміттям у Львові. Вважаю, що своєму колишньому колезі, можу говорити чесно і прямо те, що думаю. Тому можу лише повторити те, що сказав на засіданні Уряду.

Міська влада, яку очолює пан Андрій Садовий, при бажанні могла б вирішити цю проблему уже багато років тому і також повністю в стані її вирішити зараз. Не треба шукати крайніх! За цей рік я особисто допомагав панові Андрію стільки, скільки може ніхто інший не допомагав. Але якщо треба, щоб я вибачився за щось перед львів'янами, то готовий вибачитись - за те, що львівський міський голова уже 11 років не може чи не хоче зробити те, що мав би зробити, маючи для цього абсолютно всі повноваження та ресурси! А пана Андрія ще раз закликаю - врешті-решт вже візьмись і зроби!

Коментар до фото (внизу) перекладачки Божени Антоняк:

Намбер ту. За 300 м вiд попереднього смiтника. Поруч - найбiльший львiвський ринок, Привокзальний. Смiття виповзае на вулицю. Зараз не спекотно. Амбре, попри це, чiтко вловлюеться за сотню метрiв. Не маю бажання фотографувати такий самий терикон на Киiвськiй. Там поруч 55 школа та кафедра гiнекологii медунiверситету з лiкарнею. Згадуеться Камю... мабуть, не лише менi.

Світлина від Bozhena  Antonyak.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Брехливая самонемочь засрала всю страну мусором.

avatar

17 червня 2017 14:12