Львів’яни пробачать нашій землячці Ані Лорак, якщо вона заспіває пісню про Путіна

Львів’яни пробачать нашій землячці Ані Лорак, якщо вона заспіває пісню про Путіна

27.05.2014, 11:42

Львів’яни готові відмовитися від бойкоту концертів співачки Ані Лорак за умови, що вона виконає відомий хіт українських ультрасів "Путін…ла-ла-ла". Про це Львівському порталу повідомив представник Львівської бойкотної ініціативи Олег Радик. 

За словами Олега Радика, у соцмережах львівські бойкотуни проводять опитування стосовно такої пропозиції. Зокрема, співачці пропонують заспівати пісню ультрасів у прямому ефірі на телеканалі «Інтер». 

Нагадаємо, 2 червня у Львові мав відбутися сольний концерт Ані Лорак. Львівські активісти хотіли влаштувати співачці «теплу зустріч». Нещодавно команда співачки заявила, що скасовує турне Західною Україною через нестабільну ситуацію в країні. В частности, выступления звезды перенесли во Львове, Ивано-Франковске, Тернополе, Ровно, Черновцах.

Фото: Обозреватель

1


КОМЕНТАРІ (8)

О це бл.дь "європейське місто"! Фашисти гребані!

avatar

Чернівчанин

27 травня 2014 08:56

"група бойкотних ініціатив" у Львові,це як "буковинська сотня самооборона кулявлоб" у Чернівцях

тобто 10 -12 дебілів,злодюг,рейдерів та наволочі,яка нічого крім розкрадання , дерибану та зомбування мізків не зробили ні для Львова,ні для Чернівців

 

 

avatar

Чернівці, Олена

27 травня 2014 09:13

Чернівчанин, сам ти "Фашист гребаний"! А ми- європейське місто, а не місто "бл.-дів".

avatar

Natalia

27 травня 2014 09:16

У Львові по вулицям марширують недобитки з дивізії "СС галичина", о це сором і ганьба так званому "Эвропейскому місту. 

avatar

До Natali

27 травня 2014 13:11

батюшка МП припиніть тут ваш так званий "руський (расейскій) мір" !!!

ніхто у Львові не марширує ,ви вже із своїм Путіним і Кірілом ЗАДОВБАЛИ УКРАЇНУ вашими вигаданими бендеровцамі та дівізіямі

avatar

до 27 травня 2014 13:11

27 травня 2014 15:21

Читаю эти коменты, и  удивляюсь. Великолепная певица, наша землячка, красавица, и находяться во Львове ублюдки, которые бесятся от своей несостоятельности, необразованности, тупости, малозначимости, а другие уже приплели путина, церковь и еще всякую всячину. А оследжнему коменту хочу напомнить, что в конце апреля этого года во Львове прошел марш в честь дивизии "СС Галичина". если это не возрождение фашизма, то во всяком случае это не к лицу джействительно европейскому городу Львову.

avatar

Чернівчанин

27 травня 2014 16:10

Катюгу Сталіна знадай на Маланку в Чернівцях і людей які радісно візжали та фоткалися з КАТОМ! здоречі цей дурдом на машині забороняли в міськраді,але ж буковинці візг підняли !!!

так що дурнів купка ,це не все місто

 

avatar

до Чернівчанин

27 травня 2014 16:49

Пусть во Львове всегда будет песни и музыка уровня: "Путин... лалала"

Лорак может там(да и на Украине вообще) и не петь- она этого не заметит, а мы? Убирайте национал-дебилов из своих городов и своего интернета.

avatar

Вано

01 червня 2014 08:11