Луценко радився із Яценюком щодо кандидатури прокурора Чернівецької області

Луценко радився із Яценюком щодо кандидатури прокурора Чернівецької області

19.04.2017, 17:17

Генеральний прокурор України Юрій Луценко радився щодо кандидатури нового прокурора Чернівецької області із колишнім прем’єр-міністром України, лідером політичної партії "Народний фронт" Арсенієм Яценюком.

Про це генпрокурор повідомив у вівторок на брифінгу в Чернівцях.

Зокрема, відповідаючи на запитання про те, чому на зустріч з Луценком у вівторок прийшли тільки нардепи від фракції "БПП", генпрокурор відповів:

"Чесно кажучи, я не домовлявся навіть із цими депутатами. Очевидно, в усіх робота в округах притягнула депутатів Але я скажу, що я спілкувався, в тому числі і з цього питання (призначення нового прокурора Чернівецької області, - авт.), і з Арсенієм Яценюком. Я з ним бачився минулого тижня. Тижні два тому я бачився і з Максимом Бурбаком. Ні, тут немає протистояння".

"Я повторю слова одного політичного класика: "Для людей немає різниці: БПП, Народний фронт і навіть деякі інші. Вони кажуть, що ви всі з однієї... організації". Тому нести цю відповідальність вони будуть разом", - сказав він.

"Депутати, очевидно, прийшли ті, які найбільше скаржились. Не секрет, що та сама Оксана Продан, Іван Рибак найбільше скаржилися на бездіяльність прокуратури або поліції в тій чи іншій галузі. Тому, звичайно, що в них більше надій. А стосовно "Народного фронту" - не шукайте політики. Я не визначаю ворога з будь-якої партії. Навіть з "Опоблоку". Бандити, злочинці, порушники закону не діляться на партії. Вони є, на жаль, скрізь. В кожній партійній організації. Наше завдання - дізнаватися про партійність тільки з ваших матеріалів", - сказав генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценка переконували не змінювати Якимчука

Також Генеральний прокурор України Юрій Луценко закликав представників чернівецьких ЗМІ "за чаєм" і без камер скаржитись прокурору Чернівецької області Олегу Соболю на правопорушення на Буковині, про які їм відомо. Про це Луценко заявив у вівторок на брифінгу в Чернівцях. 

"Ви мені оголошення про прийом, а я вам - особисту зустріч з прокурором. Як тільки він (Соболь, - авт.) проїдеться по всій області, я буду рекомендувати зустрітися з ним. Тільки без відеокамер і записуючих пристроїв - за чаєм, поговорите про те, що вам, як людям добре інформованим, напекло", - сказав у своєму зверненні до журналістів Луценко.

"Поговоріть не як службовці з нашого боку, а журналісти з вашого, а як люди, які вболівають за це. Тільки будь ласка, при цьому постарайтесь бути об’єктивними і говорити про ті речі, які однозначно мають місце", - сказав генпрокурор.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Поради Луценку давав Фищук як забрати з ринку слона і кушніра і завести жирного вонючого контрабандиста беспредельщика і підараса Льошу-свого зятя

avatar

19 квітня 2017 14:41

Звісно, ну а як же без думки яценюко- бурбаківської, тільки за їхньою згодою, це ж має бути свій чоловік, бо чужий не доведи Боже, виверне всю їхню дєятєльность наверх, то що ж тоді буде.

avatar

Палій

20 квітня 2017 13:52