Луковиці – 530!

Луковиці – 530!

28.05.2018, 18:45

Урочистості з нагоди відзначення 530-ї річниці від дня першої письмової згадки відбулися у с. Луковиці Глибоцького району. Так, участь у відкритті місцевого парку з дитячим майданчиком після реконструкції взяв голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян. Також посадовець привітав з поважним ювілеєм жителів села та гостей, що прибули на урочистості.

«Незважаючи на свій поважний вік та багату на важливі події історію, Луковиця є сучасним успішним селом, де звідусіль лунає дзвінкий дитячий сміх, де живуть і працюють самодостатні люди, які радіють життю під мирним українським небом. Відрадно й те, що навіть у такий непростий час ви знайшли ресурси та можливості покращити благоустрій рідного села та створити нове місце для громадського відпочинку», – відзначив керівник представницької влади краю, звертаючись до луківчан. Відтак, найдостойніших з них Іван Мунтян відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

- Також взяв участь у відкритті місцевого парку з дитячим майданчиком, який був реконструйований до сьогоднішнього ювілею спільними зусиллями громади села Луковиця та місцевих підприємців, - розповів Іван Мунтян. -  Відрадно, що буковинські села навіть у такий непростий час знаходять ресурси та можливості покращувати благоустрій та створювати нові місця для громадського відпочинку

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

 

1