'Луганську Тетчер' з  Петричанки - Пушко-Цибуляк незаконно звільнили з посади першого заступника голови Луганської ВЦА, - джерело

"Луганську Тетчер" з Петричанки - Пушко-Цибуляк незаконно звільнили з посади першого заступника голови Луганської ВЦА, - джерело

15.07.2016, 02:14

Таке рішення сьогодні прийняв адміністративний суд щодо її звільнення, яке відбулося практично без пояснень у травні 2016 року — одразу після того, як на Грушевського в Кабмін запросили її тодішнього безпосереднього керівника, голову Луганської військово-цивільної адміністрації Георгія Туку. У рішенні суду, зокрема, зазначається, що «розпорядження пр звільнення неправомірне і таке, що підлягає скасуванню у частині підстав для звільнення».

Напередодні уродженка села Петричанка  заявляла: «Я ні з ким не воюю! Річ не в тім, мене більше хвилює недосконалість нашого законодавства. Наприклад, є трудовий кодекс, а є закон «Про державну службу». Частенько положення одного заперечують інший. І це не дивно, адже більшість наших народних депутатів, котрі мали б створювати закони – поняття не мають, як це робити. Вони – бізнесмени, співаки, спортсмени… Це величезна проблема!»

Посаду першого заступника голови Луганської ВЦА Єлизавета Пушко-Цибуляк обіймала від жовтня 2015 до травня 2016-го.  Раніше вона очолювала Головне фінансове управління Чернівецької області, була заступником голови ОДА, головою Кіцманської райдержадміністрації. На Сході пані Єлизавету назвали Луганською Тетчер.

Джерело: http://versii.cv.ua/ 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Давня соратниця Куліша Пушко-Цибуляк, яка удостоїлася персональної похвали від Королевської, після звільнення з Луганської ОДА опинилася в центрі нового скандалу

1


КОМЕНТАРІ (3)

Як і у кожного профі, особливо держслужбовця, у Лізи завжди було чимало недоброзичливців, які просто заздрили цій розумній жінці. Ідіть запитайте щось у Богатирця про особливості формування місцевих бюджетів в реформу децентралізації влади. У відповідь тупе мовчання - заступник голови ОДА не знає, що сказати. І от таких тупомовчазних навіть не згадують, як не говорять про меблі в кабінеті. А Ліза - постійно на слуху. Бо працює, має свою думку і спеціаліст високого класу. Таких сьогодні в нашій ода близько немає.

avatar

Розумниця Ліза

15 липня 2016 08:24

Лізочка! А ти все таки піди до Богатирця і запитай його про місцеві бюджети і децентралізацію. Можливо краще спочатку отримати інформацію, а не п.....ти!

avatar

Розумниці Лізі

15 липня 2016 11:12

Попередній комент про Богатирця писала не Пушко-Цибуляк. Не одна вона Ліза і не одна вона розумниця.))) Милі дівчатка Богатирця! Ви облиште вживати лайливі слова. Це шеф вас так вчить під час затяжних перерв між роботою? Аякже, дорогі фінансисточки, зверталися до вашого начальника, питали про місцеві бюджети, але інофрмацію отримати не вдалося. Щойнопризначений заступник голови ОДА, який відповідає за фінанси, бюджети, ще й за адмінреформу з децентралізації, чесно зізнався (а куди було дітися!), що він в цих питаннях некопенгаген. А Ліза - таки в них профі. І працювала вона з кожним районом, з кожним селом по формуванню їхніх бюджетів і пошуку резервів дохідних частин. Пилити субвенції і дотації (і що там у вас ще пилиться, дорогі дівчатка?) та роздавати в ручному режимі зведений бюджет області - це не робота фіндепартаменту, як ви, шановні, думаєте і дієте. Але якраз для цього окремим діячам і потрібні такі некопенгагени як Богатирець.

avatar

Богатирцьовим дівчаткам

15 липня 2016 13:06