Лорак відкрито провокує суспільство. Міліція надалі не стане брати участь у подібних 'концертах', - Аваков

Лорак відкрито провокує суспільство. Міліція надалі не стане брати участь у подібних "концертах", - Аваков

29.11.2014, 16:47
Співачка Ані Лорак проведенням своїх концертів відкрито провокує суспільство. Співробітники МВС надалі не будуть задіяні до охорони правопорядку на концертах співачки. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук глава МВС Арсен Аваков, інформує Цензор НЕТ.
 
"Прочитавши слова імпресаріо Лорак: "Протягом всієї своєї кар'єри вона займається благодійністю. І не у зв'язку з ситуацією в Росії, в Україні, а тому, що це її вибір. Вона ніколи це не афішує, але вона допомагає дітям в першу чергу! Якій армії? Вона не допомагає армії! Це люди, які безпосередньо проти її позиції за мир. Вони не виключають, що частина грошей з концерту Ані відправить на благодійність, однак зробить це "не для того, щоб від неї відстали", - наводить міністр слова імпресаріо співачки.
 
"Скажу, що думаю, утримуючись на межі толерантності. Української армії не потрібні її гроші, її гонорари і її співчуття. Ми цілком впораємося без такої "чесноти". Як не потрібні і її концерти, "які сіють любов і мир", а на справді - піднімають каламуть і бійки, а не світло і любов. Не потрібні негідники, які грають на провокації такого концерту. Ми обійдемося і без таких співачок, і без тАКИХ борців проти неї, без чергових "не стримався" міліціонерів. Обійдемося", - підкреслює Аваков.
 
За словами Авакова, міліція надалі не стане брати участь у подібних "концертах": "Нема ні статуту, ні закону, що говорить про необхідність охороняти співачок, які відкрито провокують суспільство. Якщо у міської влади або концертних організацій надалі вистачить розуму проводити подібні свята "любові і миру" - ігноруючи, відповідно до закону, думку МВС, ми це приймемо, і запропонуємо цим організаціям самостійно приватними компаніями підтримувати порядок і, з високою ймовірністю, нести відповідальність за кримінальним кодексом за провокацію і організацію заворушень".
 
Також міністр розповів про підсумки зіткнень противників концерту Ані Лорак з правоохоронцями. "За підсумками "концертів": Людина, яка кинула вибуховий пакет в обличчя міліціонерові, який перетворив обличчя молодого солдата в розірвану криваву рану, ще не встановлена, але буде встановлена і буде відповідати. Міліціонер, який ударив після цього інциденту, "не стримавшись", палицею людину, яка підняла руки вгору - ідентифікований та буде звільнений з органів внутрішніх справ за надмірну жорстокість. При фіксації травм у цієї людини і відповідного звернення, буде порушено кримінальне провадження", - підсумував міністр.
 
Зазначимо, що 26 листопада під час концерту Ані Лорак у київському "Палаці Україна" відбулися сутички між правоохоронцями та особами, які вважають поведінку співачки під час Революції гідності та проведення АТО, блюзнірською. Концерт було зірвано, міліція затримала щонайменше 4 осіб, особи ще 17 - встановлені.
1


КОМЕНТАРІ (3)

Вр всем мире охраой концертов занимаются частные охранные агентства. Аваков здесь прав.

avatar

Андрей

29 листопада 2014 15:24

Який же Уваков скотина!!! Замість того, щоб пачками заарештовувати зарвавшихся дурних молодяків, щоб порушувати кримінальні справи проти керівників екстреміських організацій які організовують ці безчинства, ця скотина гавкає на співачку! Хлопці!!! Не довго вам залишилось. Що посієш то і пожнеш! Гомосекі хренові!!!

avatar

Чернівчанин

29 листопада 2014 16:23

От (видалено адміном)! Йому напевно подобається як його Гєра співає йому в (видалено адміном).

avatar

Революціонер

29 листопада 2014 20:57