Лікарі ендокринного центру поскаржилися  Івану Мунтяну і Ігорю Малишевському на провокацію депутата від Опозиційного блоку

Лікарі ендокринного центру поскаржилися Івану Мунтяну і Ігорю Малишевському на провокацію депутата від Опозиційного блоку

13.10.2016, 22:03

Працівники Чернівецького обласного ендокринного центру просять посадовців встановити правомірність поведінки депутата Чернівецької обласної ради Олександра Болтунова, який влаштував "перевірку" у закладі.

До редакції BukNews потрапила копія документа, який лікарі надіслали на ім'я голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна та голови медичної комісії Ігоря Малишевського.

Зокрема, скаржники стверджують, що депутат від Опозиційного блок Олександр Болтунов увірвався в лікарський кабінет, своїм галасом і криками налякав   хворих, які перебували у закладі. 

Депутат звинуватив працівників центру у тому, що вони нібито перебувають у стані алкогольного сп'яніння, відтак тепер будуть підстави закрити не тільки стаціонарне відділення, а весь центр загалом. 

Обурені безпідставними звинуваченнями, всі присутні при з'ясуванні стосунків з депутатом лікарі, одразу поїхали в наркологічний  диспансер для медичного огляду. 

Висновок нарколога засвідчив, що усі працівники були тверезі. Проте це не переконало присутнього на огляді депутата. І він продовжив звинувачувати лікарів у корумпованості. 

"Складається враження, що депутата О.Болтунова навмисне послали скомпроментувати працівників Центру", - написали у своїй заяві лікарі. 

1


КОМЕНТАРІ (20)

Молодець колектив, потрібно було викликати поліцію, щоб зафіксувати факт неадекватної поведінки депутата

 

avatar

чернівчанин

13 жовтня 2016 20:16

Де ви бачили адекватного депутата з жопоблоку? Гнати їх мітлою. Не мають права вони бути депутатами в нашій області.

avatar

Олег

13 жовтня 2016 20:41

Опоблок? Я в шоці. Опоблок ще має який голос в Чернівцях? Агов, хлопці, де альтфатери? Вистачить на них? 

avatar

Боєць

13 жовтня 2016 23:25

А че депутат анализы не сдал? Бухой видать сам был, вот и затеял катавасию. С такими депутатами далеко пойдем.

avatar

Михмих

14 жовтня 2016 00:08

Болтунов - відомий волонтер і благодійник раджу йому звернутись до прокуратури, губернатора і міністерства охорони здоровя. Бачив його відео на ФБ та все чітко раджу всім подивитись. Раджу прокурорам подивитись!!! 

avatar

ЖАХ!!

14 жовтня 2016 00:22

Болтунов - відомий волонтер і благодійник раджу йому звернутись до прокуратури, губернатора і міністерства охорони здоровя. Бачив його відео на ФБ та все чітко раджу всім подивитись. Раджу прокурорам подивитись!!! 

avatar

ЖАХ!!

14 жовтня 2016 00:22

Раджу лікарям звернутися до суду про захист честі і гідності від депутата опоблоку. Якраз на відео крім крику депутата нічого не видно, лише його образливі слова. Зате аналізи показують зворотнє. Суд буде за лікарями. 

avatar

бачив відео

14 жовтня 2016 00:29

Нерозумію ,як депутат від опоблоку ще ходить в облраду?Де ви атошники,викинути,як сміття  на вулицю.Який він волонтер,коли він представляє бувших ригів?Гнати в шию.

avatar

Ігор

14 жовтня 2016 01:02

Врач врача всегда прикроет... Эти бумажди ничего не стоят .

avatar

Вася

14 жовтня 2016 09:25

Обіцяємо пригнати сміттєвий бак на сесію для цього депутата. Риги голову підняли, продовжують ганьбити людей, так ми його покатаємо в смітті.

avatar

АТО

14 жовтня 2016 10:14

Шановні писаки.Ви кого захищаєте???Я згідний з тим, що ригоналів і духу не має бути НІДЕ, але ви ж всі знаєте які хапуги лікарі ( більшість з них ) не всі звичайно.Вони солідарні, а ви всі знаєте, що таке попасти в лікарню і скільки зразу ж треба грошей для цих чесних лікарів.Їх сажати треба через одного.Думайте кого захищаєте.Не будьте вівцями...Депутат тут правий 300 процентів.В цій ситуації він захищав ваші люди інтереси.

avatar

Василь

14 жовтня 2016 12:29

Не зрозуміло, чому органи не чіпають лікарів? Чи такі самі чи що, не знаю.Десь щось дрібне вкрав-сів в тюрму, а лікарі до того знахабніли, що вимагають гроші в людей відкрито не стидаючись і ніхто їх не чипає. Ви багато чули, що лікаря посадили за взятку?А лікарі так хапають взятки, що страшний суд і ніхто цього не бачить.

avatar

Петро

14 жовтня 2016 12:43

avatar

Женя Савчук

14 жовтня 2016 13:01

Я дивуюся чому наші люди перестали думати. За останній період ходить стільки різних чуток про цей заклад,напевно треба задуматися де саме він знаходиться? А знаходиться цей заклад на вулиці Фальковича і мені дуже цікаво хто з чиновників облюбував цю місцину і яка винагороду отримав вище згаданий депутат.Я згідна що є різні лікарі ,недавайте і не будуть брати.Зарплата чиновників відрізняжться від лікарів.Бачила бідних лікарів а от чиновників ні.

avatar

Марія

14 жовтня 2016 14:08

Ну когда же закончатся эти нападки на эндокринологический центр?? Уже ничем не гнушаются, решили подставами заняться. Кто же Вам заказал столь дешевый спектакль, пан депутат? Это каких же нужно быть низких моральных устоев, чтобы согласиться на такую грязную работу? А Вы не думали, что земля круглая, и может так статься, что и Вам или вашим близким потребуется помощь этих врачей? И насчет взяточничества... К сожалению, оно процветает везде, не только в медицине.  Но зачем же всех марать и под одну гребенку?? И ещё - я прекрасно знаю сотрудников этого учреждения  и среди них нет ни одного пьющего  человека, тем более позволившего себе выпивать на рабочем месте. А прекрасная традиция поздравлять коллег с днем рождения существует во всех коллективах. 

avatar

Марина

14 жовтня 2016 23:01

все просто. Кобевко и малишевский взяли бабло за то чтоби центр не трогали но забили поделиться еще с одним членом . То же самое происходит и с патологоан. бюром. Комиссия решает вопроси только за бабки.Не ищите черную кошку......

avatar

Изя

15 жовтня 2016 10:00

Да!!! Изя знает ! Сам все решает за бабки. 

avatar

Сема

15 жовтня 2016 11:46

Яке циркове училище закінчив пан Олександр Болтунов? 

avatar

Ум за Разум

18 жовтня 2016 15:22

avatar

Наталя Шевченко

18 жовтня 2016 22:14

Просте замовлення. Депутат - звичайна шістка. Мабуть ціль виправдовує методи. Особисто знаю колектив диспансеру. Лікував там свою матір.

Дуже порядні люди. Грамотні спеціалісти. 

Шкода що більшість громадян не знають їх особиста і можуть повестись на ту маячню болтунова.

І шкода що мене в той момент не було там. Я б його за шкірку викинув.

Мабуть і з мене зробили б п'яницю. 

Вірю в здоровий глузд небайдужих.

avatar

Олександр

18 жовтня 2016 22:44