Лікар-інфекціоніст Ольга Кобевко: На черзі ще багато медичних закладів області, на які 'начхали' департаменти та керівники

Лікар-інфекціоніст Ольга Кобевко: На черзі ще багато медичних закладів області, на які "начхали" департаменти та керівники

21.04.2016, 20:56

Колектив Чернівецького обласного протитуберкульозного санаторію "Садгора" просить, аби їхній медичний заклад очолила депутат обласної ради, лікар-інфекціоніст Ольга Кобевко.

Це питання окремо винесли на розгляд Комісії з питань медицини, соцзахисту та АТО.

- Я не подавала документів до Департаменту охорони здоров`я облдержадміністрації щодо своєї кандидатури на посаду головного лікаря санаторію, бо маю намір провести зміни в медицині настільки ефективно, наскільки вистачить сил, - каже Ольга Кобевко. - У лікарнях працюють справжні професіонали, які заслуговують на повагу та гідні умови праці. Тому ще дуже багато справ попереду. Ми допомогли колективу санаторію "Садгора", але на черзі ще багато медичних закладів області, на які "начхали" департаменти та керівники. Я прийшла для змін, а не за посадами.  

Рішення Ольги Кобевко підтримали члени медичної комісії та представник Департаменту охорони здоров`я Юрій Лесюк.

Источник: http://acc.cv.ua/chernivtsi/10185-kobevko-vidmovilasya-stati-golovnim-likarem. Сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (10)

От і казочці кінець, зроблять Ольгу Кобевко головним лікарем, і настане кінець усім перевіркам.

avatar

фіра

21 квітня 2016 18:00

Нє, санаторій "Садгора" для цієї пані дуже мілко. Вона мітить як у директори департаменту охорони здоров’я, то бодай головним обласної лікарні. Сайт татусевого "Часу" не для того тепер всуціль пропагандою доці займається, щоб її десь у Садагуру запхнути))))))))

Хоча таких як вона і малишевський якраз потрібно чимшвидше призначати, а потім ПРИХОДИТИ З ХЛОПЦЯМИ і робити рейвах

avatar

Фірі

21 квітня 2016 18:12

ПІАР для кобевків то як бонбони)))))))))) брехливі мразі які гоняться за бонбонами і посадами. Ганьба! натягнуло на себе вишиванку з вінком))))) візьми ліпше капелюх в бонбоністата))))))) деребанщики посад і корупціонери ГАНЬБА!!!!

 

avatar

ПІАР

21 квітня 2016 19:21

Бачив пані Ольгу на передовій. А вам, баранам-заздрісним, пораджу поїхати повоювати зброєю, а не язиками. написано ж "відмовилась"...

avatar

Зольдат

21 квітня 2016 20:14

Прошу не полишати питання стосовно ОДКЛ. Адміністрація нехтує своїми обовязками стосовно паціентів та охорони праці медпрацівників.

avatar

Анна

21 квітня 2016 21:04

Оля Кобевко та Ігор Малишевський пройшли бойовий гарт. Вони бачили смерті молодих людей. Вони рятували поранених. Вони знають ціну життя і смерті, правди і брехні... 

avatar

22 квітня 2016 09:41

Чорней, не "пропихуй" цю татову донечку. Хай уже кобєвка її рекламує. Воно таке ту-пень-ке!!! Ви послухайте її мову і вдумайтеся в зміст того, що вона мовить... Це - жах!!!

avatar

Юрій

22 квітня 2016 09:45

К сожалению пришло время Швондеров и Шариковых.

avatar

доктор

22 квітня 2016 11:06

Шановні дописувачі! Всі ті люди, що справді допомагали Майдану, були на передовій, бачили і пережили це все жахіття, про це не трублять у всіх статтях і телеканалах, не піаряться на величезному горі цілої країни і не поливають брудом всіх і вся, щоб отримати бажане!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

1656

22 квітня 2016 11:50

1000++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

avatar

До 1656

22 квітня 2016 13:12