Лієв широкого профілю

Лієв широкого профілю

16.02.2015, 19:42

Колишній буковинець Олександр Лієв покинув посаду першого заступника гендиректора Національної телекомпанії України та перейшов на посаду радника міністра аграрної політики Олексія Павленка.

Про це повідомив сам Лієв у своєму дописі в Facebook, пише molbuk.ua

"Я повертаюсь до роботи на держслужбі. Близько місяця (перебуваючи у відпустці) я позаштатно працюю радником міністра АПК України Олексія Павленка. Серед іншого, займався питаннями власності українських аграрних підприємств, які знаходяться на території Криму, готую пропозиції щодо захисту інтересів України з цих питань. Тема Криму мені близька, знаю всі питання, пов'язані з інфраструктурою республіки, проблематику... Став у нагоді міністру і мій досвід держапаратної роботи і відповідна освіта. Тому вирішив погодитись на пропозицію працювати в Мінагрополітики, і, відповідно, залишаю свою посаду заступника гендиректора НТКУ", - написав він, подякувавши за співпрацю Зурабу Аласанії та колективу НТКУ і пообіцявши усіляко сприяти процесам становлення Суспільного мовлення України.

РАНІШЕ BUKNEWS ПОВІДОМЛЯВ: Бурбак не вважає Лієва великим професіоналом

Київ проігнорував вимоги буковинців щодо звільнення проросійського Лієва

Чернівецький майдан вимагає від Турчинова, Яценюка й Аласанії вигнати Лієва, якого буковинці знають на «власній шкірі»

Водночас першим заступником гендиректора НТКУ замість Лієва призначили Олександра Харебіна, який до цього працював радником генерального директора Національної телекомпанії України.

У розділі "Керівництво" офіційного сайту НТКУ вже розміщена відповідна інформація.

Екс-буковинець Лієв - вже



"Олександр Харебін з сьогоднішнього дня стане першим заступником гендиректора, а Олександр Лієв, поки передаватиме справи, на місяць залишиться на посаді радника", - зазначив у інтерв’ю "Телекритиці"гендиректор НТКУ Зураб Аласанія, додавши, що платня радника - один неоподаткований мінімум, а саме 1218 грн.

Як відомо, Олександр Лієв став першим заступником генерального директора НТКУ Зураба Аласанії у квітні 2014 року. До цього він працював міністр курортів і туризму АР Крим. З 2006 по 2009 рік Олександр Лієв перебував на різних посадах у Чернівецької облдержадміністрації.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Працівник ФСБ Росії   не пропаде, навіть якщо буде вакансія в пологовому будинку. 

avatar

володимир

16 лютого 2015 17:51

а чого він не в АТО?

avatar

питання

16 лютого 2015 17:56