Лідери  'Авто-майданів'  на Буковині і Прикарпатті зустрілися у Чернівцях і домовилися про співпрацю

Лідери "Авто-майданів" на Буковині і Прикарпатті зустрілися у Чернівцях і домовилися про співпрацю

14.06.2016, 23:29

Сьогодні у Чернівцях відбулась зустріч двох лідерів політичної сили «АВТО-МАЙДАН». Автомайданівець Володимир Павлів буде балотуватись до Верховної Ради.

 Голова Івано-Франківської обласної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН», депутат Калуської міської ради Володимир Павлів навідався сьогодні в гості до своїх одно партійців в Чернівці. Про це повідомила прес-служба Чернівецької обласної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН».

Сьогодні, 14 червня в Чернівцях відбулась зустріч двох голів обласних організацій даної політичної сили. Обговорювались перспективи та розвиток політичної партії «АВТО-МАЙДАН», а також шляхи плідної співпраці у вирішенні нагальних проблем, присутніх в Івано-Франківській та Чернівецькій областях. Крім того, Володимир повідомив лідеру місцевого «АВТО-МАЙДАНУ» Сергію Качмарському про можливість прийняття участі у виборах до Верховної Ради від 85 округу. Від даного округу вже зареєстровано 12 кандидатів, та є велика вірогідність того, що очільник Калуського «АВТО-МАЙДАНУ» стане 13-тим. Пан Володимир візьме участь у виборах способом самовисування, та за підтримки обох обласних організацій політичної партії «АВТО-МАЙДАН».

Нагадуємо, що на минулих, позачергових виборах до Верховної Ради Володимир Павлів зайняв третє місце з результатом 10700 голосів(до другого місця не вистачило 800 голосів). Зараз він, як депутат міської ради, наполегливо працює на те, або добробут мешканців Калуша чимраз покращувався, тому жителі даного міста можуть самі побачити, як працює, та готовий і в подальшому працювати очільник Калуського «АВТО-МАЙДАНУ».

Сергій Качмарський зазначив, що він неймовірно радий співпраці Чернівецького «АВТО-МАЙДАНУ» разом із Хотинськими та Калуськими представниками даної політичної сили, та в подальшому завжди будуть підтримувати одне одного у всіх діях. 

«Я надіюсь, що в подальшому наша політична сила буде набирати більших обертів, адже раніше ми балотувались до місцевих рад тільки в Західному регіоні, та в результаті депутатами районних та міських рад від «АВТО-МАЙДАНУ» стало 14 членів нашої партії. В майбутньому політична сила буде розвиватись, та досягати більших перемог на ниві політики» - розповідає Сергій Качмарський. 

1