Лідером Правого Сектору на Чернівеччині призначено Володимира Рясова

Лідером Правого Сектору на Чернівеччині призначено Володимира Рясова

10.02.2014, 10:37

Інформаційне повідомлення Центрального Штабу Правого Сектору

Повідомляємо всіх прихильників Правого Сектору у Чернівецькій області, що лідером Правого Сектору на Чернівеччині призначено Володимира Рясова.

Зазначена особа уповноважена діяти у Чернівецькій області від імені Правого Сектору.
http://vk.com/wall-62043361_53519

Володимир Рясов очолює обласну організацію ВО «Тризуб» ім. С.Бандери.

До Правого сектора Буковини увійшли активісти з місцевої організації УНА-УНСО, фанруху ФСК «Буковина» та Чернівецької правозахисної групи.

Раніше ми повідомляли: Правий сектор Буковини - губернатору Папієву: відставка або вихід з Партії регіонів

Правий сектор закликав до мобілізації, бо режим не іде на компроміси


Режим не йде на компроміси, тож опозицію, Автомайдан та усіх мітингарів закликають приготуватися до загальнонаціональної мобілізації з перспективою подальшого блокування урядового кварталу.

Про це йдеться у заяві лідера Правого сектору Дмитра Яроша.

"Ставлячи собі за мету переможне завершення революції, "Правий сектор" погодився на перемир'я. Ми пропонували свій сценарій розв'язання ситуації в країні. Однак більшість наших вимог не була виконана у достатній мірі", - заявив Ярош.

За його словами, "режим продовжує звільняти заручників, але робить це дуже повільно, їм лише змінюють так звану "запобіжну міру", а не звільняють від кримінальної відповідальності".

"Відтак зараз ми нічим не зобов'язані до продовження перемир'я. Допоки процес звільнення заручників триватиме, ми намагатимемось не вдаватися до активних дій, проте ніяких гарантій не даємо", - додав Ярош.

"Закликаємо опозицію, Самооборону, Автомайдан, воїнів-афганців та усіх інших учасників протесту приготуватися до загальнонаціональної мобілізації з перспективою подальшого блокування урядового кварталу. Маємо бути готовими у найближчий час повністю заблокувати роботу центральних органів режиму. Говорімо з режимом тією мовою, котру він розуміє — мовою сили", - закликав лідер Правого сектору.

"Українська правда"

1


КОМЕНТАРІ (1)

Правий сектор рулить...

https://www.youtube.com/watch?v=Ill0aC7vqaQ&feature=youtu.be

avatar

Правдоруб Правдивий

10 лютого 2014 23:48