Лідера фракції «Народного фронту» Бурбака замовили інформаційним кілерам

Лідера фракції «Народного фронту» Бурбака замовили інформаційним кілерам

28.09.2016, 21:23

«Хто, що і за що розповідає про Бурбака усілякі небилиці». Народний депутат України, член фракції «Народного фронту» Микола Федорук стверджує, що протий ого колеги Максима Бурбака ведеться цілеспрямована інформаційна кампанія з дискредитації.

Про це Микола Федорук заявив під час прес-конференції у Чернівцях.

- Я через це також пройшов, - нагадав журналістам народний депутат України, колишній Чернівецький  міський голова Микола Федорук. – Раніше, все що було в Чернівцях – приписували Федоруку. Сьогодні з’явився інший кандидат. Тепер це все вже не моє, а Бурбака. Хтось бере участь у тендері на облаштування міжбудинкових проїздів, кажуть, що це Бурбак там асфальтує. Насправді йде цілеспрямована інформаційна кампанія з дискредитації народного депутата України Максима Бурбака. Те саме, як зараз стало відомо, робилося для дискредитації «Народного фронту» і особисто прем’єр-міністра Арсенія Яценюка. Все таємне колись стає явним. Замовники і організатори кампанії проти Максима Бурбака також обов’язково стануть відомі: хто, що і за що розповідав про Бурбака усілякі небилиці.  

 -    Якщо у вас є якісь факти можете звернутися у правоохоронні органи відносно того, яку шкоді нібито було завдано міському бюджету, - порадив народний депутат активістам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп розповів, як допоміг ставленику Рибака Череватому боротися з незаконними рубками лісу

- Той самий Білик публічно на прес-конфреенції заявив, що кримінальна справа проти нього за підкуп на виборах - це нібито переслідування через його заяву в прокуратуру про ринок "Добробут". Так? А чому тоді він одночасно з нею не подав у прокуратуру заяву про 400 мільйонів гривень зибтків? - відповів  запитання журналістки Максим Бурбак.  - По-друге, де заява від Білика чи будь-якого іншого депутата від "Рідного міста" до правоохоронних органів про нібито скоєння злочину вищими посадовими ососбами - це спеціальна антикорупційна прокуратура, це НАБУ, це Генпрокуратура, це СБУ? Де заяви?  У керівника цієї бригади під назвою "Рідне місто" є знайомі депутатки, які теж можуть порушити це питання. У них є всі важелі діяти в законний спосіб, так як це роблю я. 

Натомість жодних заяв з цього приводу чомусь немає. Це доводить, що метою організаторів кампанії є саме дискредитація політичного діяча. До правоохоронців вони не звертаються, тому що самі добре знають справжню ціну своїм фейкам.  

 

Мета поширення фейків проти народного депутата від "Народного фронту" - відволікти увагу від появи одіозного правопорушника і фальсифікатора місцевих виборів громадянина Білика. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генеральна прокуратура України поновила розслідування кримінальної справи депутата-втікача Білика (ВІДЕО+ДОКУМЕНТ)

Яскравим прикладом дезинформації громади є фейк про намагання народних депутатів нібито за безцінь отримати приміщення в Чернівцях.  

Насправді приміщення мало виділятися трьом народним депутатам для прийому виборців у зручному для виборців місці. Депутати, які будуть відвідувати Чернівці, теж могли би там працювати. Між Верховною Радою України і Чернівецькою міською радою після цього мав бути заключений договір, положення якого регулювали би умови, на яких виконком надає депутатам дане приміщення. Ось і все. В Україні є такі прецеденти і це аж ніяк не чернівецьке ноу-хау.   

Докладніше - на відео. 

- Це як треба ненавидіти місто, городян, щоб робити все назло, - охарактеризував дії ляльководів процесу народний депутат Микола Федорук. - От вони думають, що коли блокують ухвалення необхідних рішень про модернізацію того ж водогону, вони роблять назло Каспруку.  Насправді вони роблять зло чернівчанам, усім нам. Досить того, що з 2010 року - чотири роки - містом фактично ніхто не займався. Чи ви думаєте, що усяі ці чвари йдуть місту на користь? Хтось прийде у гості в сім'ю, якщо знає, що там постійні скандали? Ніхто не прийде. Так само і місто. Ніхто не прийде, поки триватимуть усі ці чвари. Ніякі нівестори, бізнесмени. Подивляться збоку і скажуть: та нащо воно нам потрібно! Про це треба думати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представник клану Фірташа Борисов через свою "ляльку" Василя Продана намагається поновити контроль над Чернівцями, - нардеп

1


КОМЕНТАРІ (7)

Микола Трохимович, невже ви вважаєте що із сотень фірм та підприємців Чернівців, тільки одна фірма Добробут, яка належить Яценюку і якою керує пан Бурбак, завдяки ВАШОМУ НЕЗАКОННОМУ РІШЕННЮ "достойна" бути звільнена від сплати пайовго внеску у розвиток інфраструктури міста Чернівці у розмірі 400 мільйонів гривень?!?

avatar

Людмила Дудченко

28 вересня 2016 19:19

Вирубка буковинського лісу - це фейк?

Контрабанда цигарок - це фейк?

Крадіжки гравію з території водоканалу фірмою, якою керує батько Максима Юрійовича і вивезення його на будівництво стоянки і магазинів на Добробуті - це теж фейк?

Тоді правда ДЕ?

avatar

Людмила Дудченко

28 вересня 2016 19:24

Ще напишіть що на нього полюють АГЕНТИ КРЕМЛЯ!

avatar

Революціонер

28 вересня 2016 19:31

А ну-ка раскажи нам  Коля как горячую воду в Черновцах похерил.Деятель е.т.мать!

avatar

28 вересня 2016 20:30

Є питання, підозрюєте в порушеннях - звертайтесь до правоохоронних органів. Інакше все це пусті балачки і замовна брехня.

Стосовно гарячої води - приблизно в 2000 році гаряча вода в місті була відключена за рішенням тодішнього голови ОДА Бауера. Тепломережа була підпорядкована області і міський голова впливу на цю установу не мав.

Коротше - брехуни!

avatar

Об'єктивно

28 вересня 2016 21:31

Сьогодні зустрічались з бурбаком в Хотині   Хам бик базарний бидло яке має рівень нижче плінтуса а думає що юлій Цезар.   Подивись в зеркало і все зрозумієш  пішла ответка як ти до інших так і до тебе. І це тільки початок тікати будеш в свою Англію з патронОм бистріше янека..... Якщо вспієш

avatar

Хотин

28 вересня 2016 22:09

А хто буде розслідувати ці порушення і зловживання з боку Бурбака? Невже Аваков візьме це під особистий контроль і доведе всі ці злочини до суду? Знайшли чесного слідчого і представника феміди? Цей понарозслідує...

avatar

Революціонер

29 вересня 2016 16:13