Лідер 'Народного фронту'  у Верховній Раді Максим Бурбак святкував разом з мешканцями Новодністровська

Лідер "Народного фронту" у Верховній Раді Максим Бурбак святкував разом з мешканцями Новодністровська

08.07.2017, 15:53

Голова парламентської фракції "Народного фронту", народний депутат України Максим Бурбак розділив з мешканцями Новодністровська їхній святковий настрій. 

- Привітав мешканців міста Новодністровськ з відкриттям етно-фестивалю "Дністер Фест". В програмі виступ 15 фольклорних колективів з усієї України, богатирські ігри, виступи відомих рок-гуртів. На свято завітала делегація міста-побратима Гельніца з Словаччини. А завтра - новодністровці святкуватимуть День міста. І святкувати є що. Спільними зусиллями за останні роки було створено ОТГ, розпочато будівництво 4-го агрегату Новодністровської ГАЕС, відкрито перше в Україні відділення Пенсійного фонду, яке надаватиме послуги понад 5000 пенсіонерам новоствореної ОТГ, тут зареєстрований перший в Чернівецькій області індустріальний парк та багато іншого. Славетне місто енергетиків на Дністрі отримує друге дихання, завдячуючи нашим спільним діям і бажанню будувати ту країну, в якій хочеться, щоб жили свої діти і онуки, - сказав Максим Бурбак. 

Світлина від Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (2)

да багато прийшло подивитись на то як бурбак в президії в носі ковиряеться

avatar

Місцевий зі сто людей а де ж делегації і керівники сіл що приєднуються??

09 липня 2017 09:19

Не Новодністровська гасел а ДНІСТРОВСЬКА. А де той парк??? Щось не видно  лишається тільки пенсійний хоч яка різниця де він краще б пенсії підвищили пане не шанований депутат

avatar

Да і

09 липня 2017 09:23