Лідер чернівецької «Батьківщини» Пуршага  заявив, що на нього тиснуть правоохоронці

Лідер чернівецької «Батьківщини» Пуршага заявив, що на нього тиснуть правоохоронці

12.01.2016, 18:50

Лідер фракції "Батьківщина" у Чернівецькій міськраді Олександр Пуршага заявив що правоохоронні органи чинять тиск на нього.

Про це він заявив з трибуни на сесії міськради у вівторок, пише molbuk.ua

"До управління капітального будівництва ОДА, яке я очолюю, почали надходити запити з правоохоронних органів щодо надання копій документів на виконання робіт по окремим об’єктам. При цьому вказують номери неіснуючих кримінальних справ", - заявив О. Пуршага.

"Крім цього, з 29 грудня 2015 року державна фінансова інспекція в Чернівецькій області також розпочала свою роботу в управлінні капітального будівництва. Вважаю, що всі ці дії є спробою тиску на мене, як на керівника фракції "Батьківщина" у міській раді", - додав депутат.

Також Пуршага заявив, що "Батьківщина" не підтримуватиме Володимира Сєхова на посаді секретаря міської ради.

Він зазначив, що партія "Батьківщина" задекларувала принципи чернівецького Майдану щодо служіння чернівецькій громаді.

"Фракція Батьківщина" готова співпрацювати з усіма політичними силами для користі чернівчан. Міським головою в ЗМІ проінформовано чернівчан про висування на посаду секретаря міської ради кандидата, який у соціальних мережах виступав проти Майдану, підтримував бійців "Беркуту", а президента України називав злочинцем. Це що є новітнім проявом демократії?", - заявив Пуршага.

Депутат заявив, що фракція не підтримуватиме кандидатуру Сєхова. 

1