Лідер чернівецького «Авто-майдану» Сергій Качмарський привітав буковинських спортсменів із значними досягненнями на Чемпіонаті України із пауерліфтингу

Лідер чернівецького «Авто-майдану» Сергій Качмарський привітав буковинських спортсменів із значними досягненнями на Чемпіонаті України із пауерліфтингу

11.02.2016, 00:43

Сергій Качмарський, очільник ЧМОПП «АВТО-МАЙДАН» привітав буковинських спортсменів із великими досягненнями на Чемпіонаті України із пауерліфтингу, який проходив в м. Коломия.

 «Сьогодні я завтав в гості в спортзал, де тренується наша маленька майбутня олімпійська надія. Аліна Цікул нещодавно повернулась із Чемпіонату України по пауерліфтингу серед юнаків та дівчат, юніорів і юніорок, який проходив в м. Коломия, 

Спортсменка зайняла почесне друге місце, а до перемоги їй не вистачило лише 5 кілограм, і це не дивлячись на те, що дівчинка виступала без спеціального екіпіювання. Її тренер Володимир Крушельницький, (майстер спорту з пауерліфтингу та важкої атлетики) висловив свою думку, з приводу того, що 2 місце - це не поразка Аліни, а його технічний прорахунок. Крім цього Аліна також готується до виступів на змаганнях із важкої атлетики, адже це Олімпійський вид спорту. Цього року їй виповниться лише 15 років, а до Олімпіади ще довгих 4 роки напружених та важких тренувань. 

Не кожна дівчинка, та навіть хлопець в її віці може показувати такі результати в фізичних вправах: 90 кг. присідання зі штангою, 110 - станова тяга, 42,5 - жим лежачи. Вага самої дівчинки - 47 кг. 

За два роки тренувань вона прийняла участь в 25 змаганнях. (Чемпіонати області, Чемпіонати України! В її колекції нагород вже 14 золотих медалей. Сьогодні я привітав Аліну із перемогою, до того ж вона отримала від мене чергову щомісячну степендію. Особисто від себе бажаю їй цього року поповнювати її скарбничку нагород тільки золотими медалями, а я та вся команда "АВТО-МАЙДАНУ" будемо в цьому їй допомагати. 

Крім того змагання в Коломиї ще не закінчились, а у нас з'явилось ще 2 золотих нагороди! Їх принесли Дем'ян Зіна з результатом в сумі 290 кг, та Едгар Долгий - результат - 497,5. 

Чемпіонат триває, і я думаю, що золотих нагород додому, в рідні Чернівці приїде набагато більше!

 Сергій Качмарський, голова ЧМОПП «АВТО-МАЙДАН»

1


КОМЕНТАРІ (2)

не лідер а підер того що відкололося від початкового автомайдану

ганьба ряженим клоунам!!!

avatar

Павел

11 лютого 2016 09:15

А від кого хто відколовся?Можна конкретно?

avatar

Сергій

11 лютого 2016 11:40