Лідер чернівецького Авто-майдану підвів підсумки 2015 року та привітав усіх з Новим Роком!

Лідер чернівецького Авто-майдану підвів підсумки 2015 року та привітав усіх з Новим Роком!

31.12.2015, 10:46

Голова Чернівецької міської організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» Сергій Качмарський підсумував роботу своєї команди за 2015 рік, та привітав усіх із Новим Роком!

Шановні друзі! Напевно не варто нагадувати про те, що 2015 рік для кожного із нас виявився досить важким!  Минулий рік і справді для всіх був складним випробуванням, та не зважаючи ні на що, ми надалі залишаємось сильними!

Чернівецька міська організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН» народилась саме цього року, і за свій короткий час існування проробила величезну роботу, та на цьому зупинятись не збирається. Я хочу розповісти про частину того, що нам вдалось зробити за 2015 рік, та про те, в якому напрямку буде рухатись наша команда.

Отже, хоч цього року і було багато випробувань – ми всіма силами намагались принести користь нашому місту та його жителям, а також не забували про тих, хто відстоює нашу з вами Незалежність на Сході.  ЧМОПП «АВТО-МАЙДАН» ніколи не залишалась осторонь того, що зараз відбувається в нашій країні, тому тут, в тилу, намагалась докласти якомога більше зусиль для того, аби допомогти нашим Героям.  Закупка військової форми, 5-ти бронежилетів, запчастин для ремонту військової техніки, забезпечення бійців продуктами харчування та спортивним інвентарем, виділення коштів на операцію бійцям, постраждалим в АТО та сім’ям загиблих героїв – на все це було виділено близько  60 000 тис. грн.. Зупинятись ми не збираємось доти, доки не зупиниться наш ворог, тому і надалі  всіма силами будемо допомагати тим, хто оберігає наш із вами спокій.

До того ж ми не забуваємо про наше із вами майбутнє, наших дітей, котрі потребують допомоги, а зокрема про маленьких пацієнтів гематологічного відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні, над котрими взяли шефство більше року тому. Окрім того, що часто навідуємось в гості до малечі із солодощами та пухнастими ведмежатами, котрі стали нашою візитною карткою – автомайданівці також допомагали і в облаштуванні відділення, а зокрема закупили та встановили нові дитячі ліжка, шафи для роздягання, тумбочки. Також було замінено старі вікна на нові, металопластикові . За вагомий внесок у цю справу хочу подякувати своєму товаришу Ключуку Миколі, котрий не залишився байдужим, та надав свою допомогу.

До того ж по можливості ми робили перекази на лікування важкохворим діткам. На все це було витрачено близько 100 000 тис. грн., та це крапля в морі в порівнянні із тим, скільки ще потрібно коштів для того, аби діти перебували під час лікування в комфорті та мали сили здолати свої хвороби.

Так само, як і малечі, допомога потрібна і тим, в кого в скронях вже сивина.  В геріатричному пансіонаті, що знаходиться за адресою м. Чернівці, вул. Підкови, 13, проживає близько 160-ти людей похилого віку, і всі вони знають кожного із членів нашої партії особисто, адже вже рік ми із командою щомісяця навідуємось до них в гості із подарунками, аби привітати іменинників зі святом. Наприкінці цього року ми доклали чимало зусиль, та навідались до стареньких в гості до Дня Святого Миколая, щоб разом його зустріти. Було важко організувати їм таке масштабне свято, адже в пансіонаті проживає більше півтори сотні осіб, відповідно і подарункових пакетів потрібно стільки ж, та ми вирішили, що святу бути, і дійшли до поставленої цілі. Окрім святкувань дбаємо  і про благоустрій пансіонату, зокрема ЧМОПП «АВТО-МАЙДАН» було проведено суботник на території будинку пристарілих, а саме вирубка старих дерев. Також власними коштами було зроблено ремонт в актовому залі та закуплено столики під телевізори, і надалі обіцяємо піклуватись про стареньких, бо якщо не ми – то хто?

Не залишаємось ми і осторонь спорту, і так, як всі члени нашої партії є його прихильниками – ми докладаємо чимало зусиль для того, аби максимально його популяризувати, адже спорт – це здоров’я, а нам потрібна здорова нація. За підтримки «АВТО-МАЙДАНУ» проходили всі чемпіонати області із пауерліфтингу, також «АВТО-МАЙДАНОМ» було закуплено та передано новенькі шафи для роздягання в одну із спортивних шкіл. До того ж я із командою ведемо запеклу боротьбу проти наркотиків, наприкінці цього року нами було започатковано громадський проект «Ні наркотикам».  Надіємось, що завдяки цьому проекту ми зможемо переконати молодь в тому, що психотропні речовини – це зло, яке потрібно побороти, якому не треба піддаватись. До того ж в рамках цього проекту ми активно співпрацюємо із правоохоронними органами, і результати роботи вже чималі.

2015 рік приніс із собою і розчарування. Цього року Чернівецька міська організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН» взяла участь у місцевих виборах, тому змогла побачити ведення політики в нашій країні з середини. Застосовувати брудні технології, як робили це інші, ми не хотіли, та й в подальшому робити не збираємось, адже віримо в те, що в кінці перемагає добро, і хоч цього разу ми зазнали поразки – не все втрачено. Зібравши всі сили в кулак, ми продовжимо іти до поставленої мети, адже хочемо бачити наше місто, та й нашу країну процвітаючою і незалежною!

Я впевнений у тому, що у 2016 році у нас із вами все буде добре, тому хочу побажати кожному із вас міцного здоров’я, щастя та віри у власні сили! Нехай ваші найпотаємніші мрії збуваються, а дім наповниться радістю та любов’ю! Миру всім нам та нашій Україні! Із Новим Роком, друзі! 

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької МО ПП «АВТО-МАЙДАН»

1


КОМЕНТАРІ (1)

поясніть, так хтож лідер чер. автомайдану?   дякую

avatar

петро

31 грудня 2015 14:25