Лідер буковинського УКРОПу Віталій Ткачук: На Буковині влада відгородилася від людей і хоче спілкуватися тільки сама з собою

Лідер буковинського УКРОПу Віталій Ткачук: На Буковині влада відгородилася від людей і хоче спілкуватися тільки сама з собою

10.09.2015, 17:53

Чернівецький УКРОП розкритикував створення штучних перешкод для громадян у доступі до приміщень Чернівецьких обласної ради та обласної державної адміністрації.

- Таке враження, що народна влада у приміщенні, яке належить територіальній громаді,  не тільки ізолювалася від пересічних громадян, а творить якийсь новий закритий від усіх орден. Тепер приналежність до цього кола обраних треба засвідчувати посвідченнями держустанов.  Але ж переважна більшість буковинців, чернівчан не є державними службовцями. Звідки у них можуть бути посвідчення держустанов, які тепер вимагають на вході до однієї із них, - запитує голова Чернівецької ОО ПП «Українське об’єднання патріотів УКРОП» Віталій Ткачук. - Виходить якесь замкнене коло бюрократично-чиновницького  абсурду, як у романах Кафки. Щоб потрапити у держустанову треба мати посвідчення особи, видане держустановою. Але потрапити до неї ніхто сторонній не може, бо не має такого посвідчення. Коло абсурду замкнулося! Таке враження, що нинішні власники ошатних кабінетів у "будинку з левами" геть забули долю своїх попередників. Які теж намагалися обмежити буковинцям доступ у коридори влади. Але вимагати від людей посвідчення держустанов навіть злочинний режим не додумався. І чим це закінчилося? Народ їх просто виніс з приміщення, щоправда  разом з дверима. Якщо нинішнім посадовцям не шкода себе, то бодай пошкодували двері. Ще одного ремонту стара австрійська брама точно не витримає. 

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОО ПП «Українське об’єднання патріотів УКРОП».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охорона Чернівецької ОДА не пропускала, бігала і ловила депутата Чернівецької обласної ради

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

А хто такий Ткачук ригівський шансонье  щоб з тобою люди розмовляли?В тебе навіть команди немає Рига ти Укропська.Віітнянський навіть втік від теби!І про татка твого продажного ригівського незабули весь Вижницький район його злодюгу пам'ятає !Правильно Максим сказав на прес-конференції про ваш продажний рід!

avatar

Вася

10 вересня 2015 17:53