Лідер буковинського УДАРу вважає, що Кулішу треба дати можливість працювати

Лідер буковинського УДАРу вважає, що Кулішу треба дати можливість працювати

14.02.2015, 18:55

Новообраний голова ЧОО ПП «УДАР Віталія Кличка», народний депутат України Григорій Тіміш прокоментував ситуацію навколо можливого призначення Володимира Куліша першим заступником голови Чернівецької ОДА. Як відомо, деякі політичні партії і громадські організації висловили свої застереження щодо можливого призначення В.Куліша на цю посаду.

-  З Володимиром Кулішем ми працювали як з керівником виборчого штабу Блоку Петра Порошенка у Чернівецькій області.  Ми пройшли певний шлях, коли обирали Президента України. Наша партія пішла на компроміс:  Віталій Кличко поступився Петру Порошенку задля наших національних інтересів, - нагадав журналістам народний депутат України Григорій Тіміш. – Вдруге під час позачергових виборів до Верховної Ради України Володимир Куліш був керівником штабу Блоку Петра Порошенка. В області ми отримали тоді друге місце… Зараз, на мою думку, після чотиримісячної тяганини з призначенням голови  обласної адміністрації, напевно, нам не варто знову втягуватися у такі розборки. Я сам в колишньому громадський діяч. Але нині не вважаю, що такі речі треба виносити на широкий загал. До місцевих виборів залишилося тільки півроку. Будь-який кандидат від коаліції може гідно її представляти на цій посаді. Нам необхідно терміново включитися у процес.  Натомість безвладдя провокує на деякі дуже небезпечні речі. Тому моя думка така:  припинити обговорення щодо призначення чи не призначення Куліша. Можливо, нехай його призначать. А далі призначають інших заступників. У цей складний час ми не маємо ставити під сумнів призначення Президента. Інакше це підігрування Путіну. Нині не час грати в ці ігри. Я не захищаю Куліша як колишнього посадовця чи «нашоукраїнця». Бо сам вийшов з середовища «Нашої України», де перебував з 2004 по 2008 роки. Висловлюю свою державницьку позицію – зараз не той час, щоб влаштовувати таке обговорення. Думаю, ми знайдемо час на це у майбутньому. Коли буде інша ситуація в країні. А сьогодні моя позиція така.  Всі пустоти, всі ніші, де немає керівників мають бути негайно заповнені. 

-          Щодо підпису нібито від УДАРу під відомим зверненням "Майдану", то вже як голова ЧОО ПП «УДАР Віталія Кличка» зберу політраду і з’ясую для себе, хто саме підписався під тим зверненням. Наскільки я розумію, там підписів не було.  Наскільки я розумію, це думка тієї особи, яка подала цю статтю, - сказав Григорій Тіміш. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

А ще Папієва призначити кудись в області... Цей Удар конкретно підтанцьовує регіонаолам!

avatar

Ганба!!!

14 лютого 2015 17:05

http://bukpravda.cv.ua/news/polityka/item/22355-ігор-жижиянху-єсть-ху-про-олексія-коломійця-георгія-придія-і-максима-бурбака.html

avatar

василь

14 лютого 2015 18:37

Володимир Іванович не зважайте на всяки телепнів, йдіть працюйте і піднімайте область!!!   за вами люди.

avatar

петро новодністровськ

14 лютого 2015 21:25