Лібанову виганяють з 'Букіністу' (відео)

Лібанову виганяють з "Букіністу" (відео)

27.12.2012, 23:06

За зачиненими дверима сьогодні ввечері у книгарні "Букініст" відбувалася суперечка між представниками Чернівецької обласної ради та директором книгарні "Букініст" Мариною Лібановою.

Влада принесла рішення про звільнення Лібанової. На захист Лібанової прийшли представники опозиції.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (5)

Такі речі повинні змушувати нас виходити на вулицю!!

avatar

Taras Prokop

27 грудня 2012 21:00

Та що ж це за методи такі?!?!?! Шановні регіонали, повернення в улюблені вами 90-ті НЕ БУДЕ! Влада дуже надзвичайно крихка та тимчасово річ. Вічно ще ніхто з людей її не втримав.

avatar

Виталий Шарлай

27 грудня 2012 21:01

Справа по оскарженню рішення що до реорганізації комунальних книгарень знаходиться в господарському суді . Ці горе-керівники спішать розправитись з хінками, котрі вболівають за стан справ в книгарнях міста. А хапуги галиць з папієвим та підлаьузником гайнічеру спішать роздеребанити приміщення книгарень розташованих в центрі міста. Ганьба такій владі! 

avatar

Чернівчанин

27 грудня 2012 22:21

про саме голосування по книгарням. Регламент п. 8.5. Якщо внесений проект рішення не набрав необхідної кількості голосів, то це питання за рішенням ради знімається з порядку денного взагалі або ж передається на доопрацювання з зазначенням термінів для цього. Рада може доручити постійній профільній комісії доопрацювати проект рішення або створити для цього тимчасову депутатську комісію. я не був на сесії. але беручи до уваги усе написане в пресі, можна пофантазувати, що Головуючий на сесії грубо порушив Регламент. був би я в ЧОР, то використав би це як обґрунтування для застосування п. 4.7.: Голова ради може бути звільнений з посади, якщо за його звільнення проголосувало не менше як дві третини депутатів від загального складу ради шляхом таємного голосування. Питання про звільнення голови ради може бути внесено на розгляд ради на вимогу не менше третини депутатів [що там у нас із третиною???] від загального складу ради. Депутати, що ініціювали питання про звільнення голови ради, повинні обгрунтувати свою пропозицію. Після цього проводиться обговорення. Голові ради надається право на спростування висунутих на його адресу звинувачень.

avatar

Grygorii Sorochan

28 грудня 2012 08:32

Дык эт и есть преславутые 90-е, но со стороны директоров коммунальных предпиятий. Взяли и зохотели с должностей, на которые их назначили не уходить. Более того, еще и возглавляемые предприятия решили себе оставить. Эт РЕЙДЕРСТВОМ называется, точняк, как в 90-х "красные директора" "оставляли" себе целые "глыбы" отественной промышленности. А теперь они в парламенте, правительствеи т.д. заседают, а начинали все с того, что не хотели уходить с насиженных мест. История повторется, ток раньше подобные люди пользовались всеобщим неведением, а теперь - протекцией со стороны народных и обласных депутатов. Но суть все равно та же.

avatar

Шарлаю

28 грудня 2012 12:29