Китайська компанія «Huawei» ставить буковинським науковцям непрості завдання

Китайська компанія «Huawei» ставить буковинським науковцям непрості завдання

14.04.2017, 18:50

Сьогодні, 14 квітня, на Буковині перебувають представники китайської компанії «Huawei», які домовляються щодо співпраці компанії з Інститутом термоелектрики Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України.

   Представники китайської делегації подякували  за прийом і зазначили, що для компанії «Huawei» важливо постійно розвиватися і підвищувати якість продукту. «Маємо на меті впроваджувати довгострокові дослідження і співпрацювати з українськими науковцями, це сприятиме розвитку обох країн», - зазначив керівник науково-дослідних центрів компанії «Huawei» Джун Пенг.

 За словами директора Інституту термоелектрики Анатичука Лук'яна, установа вже давно співпрацює з Китаєм. «Компанія «Huawei» ставить перед нами завдання, які не просто виконати. Вони рухають вперед технології, працюючи з ними ми будемо рухатись в майбутнє», - зазначив науковець, цитує його слова прес-служба ЧОДА.   

Довідка: 
Компанія Huawei – один зі світових лідерів у галузі інформаційно-комунікаційних технологій. Кожен третій дзвінок у світі здійснюється за допомогою телекомунікаційного обладнання цієї компанії. З 1998 року Huawei має представництво в Україні.

 

1