Кирпушко симпатизує Олексію Каспруку, але став довіреною особою Петра Олексюка

Кирпушко симпатизує Олексію Каспруку, але став довіреною особою Петра Олексюка

06.05.2014, 20:23

Кандидат на посаду чернівецького міського голови Петро Олексюк представив журналістам свою команду. Зокрема, серед його довірених осіб є  відомий громадський діяч Ярослав Кирпушко. Наприкінці 80-х-початку 90-х років голова Чернівецької міської ради і її виконкому Павло Каспрук запропонував ввести пана Кирпушка до складу виконкому міської ради. Своє рішення керівник міста обґрунтував турботою про безпечне довкілля. Пан Ярослав тоді  представляв екологічну організацію і мер хотів, щоб у виконкомі була людина здатна відстоювати перед  міською владою екологічні питання.  

У зв’язку з цим BukNews поцікавився, чому пан Ярослав Кирпушко підтримав Петра Олексюка, а не Олексія Каспрука, які обидва нині є кандидатами на посаду Чернівецького міського голови.

-          Напевно тому, що голова Чернівецької міської ради Павло Михайлович Каспрук   не був партійний по-комуністичному, він так рано відійшов. Був шалений спротив і цькування його з боку партійного апарату. Бо він  був з громадою! Це було тоді настільки велике одкровення у Чернівцях і не тільки, що людина у владі  змогла повернутися і працювати на громаду, спілкуватися з нею, - почав відповідь Ярослав Кирпушко.    

До його сина претензія тільки  щодо його партійності? – уточнив Buknews.

-           Я симпатизую Олексію Каспруку, знаю його з раннього віку. А щоб підтримати Каспрука я повинен був його краще знати - ці дві його якості про гроші і славу, - відповів пан Ярослав Кирпушко.

Довірена особа Петра Олексюка також вважає, що серетарем Чернівецької міської ради при мерові Олексюку має залишатися Ярослав Кушнірик, а заступником - Г.Леонтій.  

1


КОМЕНТАРІ (1)

А чому цю фразу не зауважили:," Кирпушко наголосив, що кандидат, якого він підтримує, не має а ні партійних, а ні фінансових зобов’язань перед кимось, тому «не буде вибудовувати політичних схем», які добре прижилися в українському самоврядуванні на місцях?"

avatar

Тарас Халавка

07 травня 2014 14:24