'Кидаючи рукавичку Яценюку глядіть, щоб вона бумерангом не дала вам по писку', - Москаль про виклик Папієва

"Кидаючи рукавичку Яценюку глядіть, щоб вона бумерангом не дала вам по писку", - Москаль про виклик Папієва

09.07.2012, 19:30

Народний депутат Геннадій Москаль висловив переконання, що губернатор Папієв так сміливо розкидається викликами, бо знає, що Президент заборонив посадовцям його рівня взагалі балотуватися до Верховної Ради. Тому він насправді нічим не ризикує і може собі дозволити такі висловлювання, бо не несе за них ніякої відповідальності. А Яценюку досить двічі приїхати в Чернівці, щоб виграти тут округ.

Раніше ми повідомляли:

Бурбак порадив Папієву письмово звернутися до Яценюка з проханням позмагатися з ним на виборах
18.05.2012, 15:51

"Щодо заяв Михайла Папієва, ну, я вже казав: встав зранку, хочу. Хочу в Київ! Хочу балотуватися, але не можу. Бо президент сказав: посадові особи не братимуть участь у виборах. Правильно? Він є головою ОДА і тому він не може балотуватися до Верховної Ради України. Очевидно бачити, як міністерські портфелі проходять повз, бачити, що вибори на носі, але в Київ хочеться, кортить. То залишається: позмагайтеся зі мною, будь-ласка. Я не думаю, що Арсеній Петрович відслідковує неформальні зустрічі Михайла Миколайовича за гальбою пива. Якщо він до мене звернеться як депутат, або як мешканець міста Чернівці, то я, згідно з нашою процедурою передачі звернень громадян, надішлю прохання Михайла Папієва Арсенію Яценюку і він розгляне його у визначені законом терми. Про результат цього розгляду я повідомлю Михайла Миколайовича особисто, якщо таке звернення від нього буде", - відповів на питання "BukNEWS" голова Чернівецької облорганізації "Фронту Змін" Максим Бурбак.

Лідер буковинських "фронтовиків" також вважає, що заяви губернатора про друге місце партії "Удар" на виборах в області можна не брати до уваги. "Вони живуть на планеті Чернівецька область, яка дуже далеко звідси. Якби Михайло Миколайович бодай інколи виходив на вулицю з свого джипа, де в нього мав бути облаштований робочий кабінет, і поспілкувався з людьми в селах, то, я думаю, він був би сильно шокований тим рівнем "підтримки" громадянами Партії регіонів. І тоді б він говорив інше. Тому ці його заяви можна знову ж таки списати на: хочу в Київ. Треба тут казати, що ми будемо перші. Може там почують. Я не хочу обговорювати наших колег з партії "Удар", але стосовно Партії регіонів - нашого основного конкурента - можу сказати: Михайло Миколайович, видаюче бажане за дійсне, помиляється... Можу вас запевнити: після 28 жовтня - незалежно від результату виборів - Михайла Папієва тут не буде, він не буде працювати у місті Чернівці. Якщо він досягне мети, то заберуть у Київ, якщо ні, то буде розбір польотів. Але їх кадрові питання нас не цікавлять".

Губернатор Буковини кинув виклик Арсенію Яценюку
15.05.2012, 08:02

Губернатор Буковини балотуватиметься до Верховної Ради України. Про це голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв повідомив вчора, 14 травня, під час неформального спілкування з журналістами регіональних ЗМІ. Щоправда неодмінною умовою для участі губернатора в поході за депутатським мандатом він назвав балотування у Чернівцях лідера партії "Фронт Змін" Арсенія Яценюка. "Просто відчуваю внутрішню потребу, бажання позмагатися з Арсенієм Петровичем", - пояснив своє рішення Михайло Папієв. Задля участі у виборах він навіть готовий звернутися до Президента України з відповідним проханням дозволити йому балотуватися в парламент. Однак усе це стане можливим тільки в тому разі, якщо до Верховної Ради України по чернівецькому мажоритарному виборчому округу балотуватиметься Арсеній Яценюк.

1


КОМЕНТАРІ (2)

ну фсе....тяперь Маскаль с Яценюком пайдеть бить стекла Папиеву!!! Папиев берегись!!!

avatar

Москаль разбушевался

09 липня 2012 14:10

Ну, і погляд! Невже дістали...Почекай, папієв, "то лі єщо будєт".

avatar

Юрій

10 липня 2012 18:15