Куцак не знав, що від  його офісу в Чернівцях, який навпроти ОДА, везуть людей на Антимайдан?

Куцак не знав, що від його офісу в Чернівцях, який навпроти ОДА, везуть людей на Антимайдан?

14.12.2013, 16:05

До Києва з Чернівців привезли "прихильників" Партії регіонів. Скільки Чернівці делегували своїх представників для провладної масовки невідомо, але у соцмережах пишуть, що бачили два автобуси і мінівен, до яких завантажувалися люди.

"Щойно від офісу ПР в Чернівцях, що навпроти ОДА, виїхали 2 заповнені автобуси і один бус, чи мінівен... за пів години до цього, проходила крізь цей натовп, люди були з торбами, з їжею. від одного з чоловіків пахло перегаром. не веселі, м'яко кажучи, обличчя.  Коли від'їжджав автобус люди перехрестилися," - написала у facebook кристувач Kira Stavchanska.

Чернівчанин Ігор, що прибув сьогодні на Євромайдан до Києва каже, що бачив автобус із прихильниками Партії регіонів дорогою.

- Заїхали поїсти у "Два гуся", а там цілий автобус людей із Чернівців, - каже Ігор, - знайомих кількох побачив. Виявилось, що їдуть на провладний мітинг.

Як розповів molbuk.ua очевидець, дехто із них раніше мав відношення до Чернівецької НДЛМ.

Водночас, як повідомив заступник голови обласної організації Партії Регіонів Матвій Куцак, Чернівецька обласна організація Партії регіонів не організовує поїздки до Києва на Антимайдан.

"Ми планові поїздки до Києва за рахунок Партії регіонів не організовуємо. Але, якщо є бажаючі поїхати на мітинг на підтримку президента – ми їх не зупиняємо. Ось, сьогодні отримав приблизно 20 дзвінків – люди розпитувались, чи не веземо до Києва", - розповів регіонал.

Разом з тим, Куцак не підтвердив інформацію про те, що в обласній лікарні медичних працівників змушують їхати на мітинг "регіоналів" до Києва.

"По моїй лінії жодних таких повідомлень бути не могло", - сказав Куцак. На запитання "Чи могло бути таке розпорядження?" регіонал відповів:

"Звичайно, могло. Але швидше за все то могли спровокувати. Мені був би цікавим такий факт".

Раніше повідомлялося, що зі східних областей України хочуть звести до столиці на мітинг "регіоналів" 200 тисяч людей.

За матеріалами molbuk.ua 

1