Ефективний Кушнірик повертається рятувати сферу ЖКГ від 'хороших хлопців'

Ефективний Кушнірик повертається рятувати сферу ЖКГ від "хороших хлопців"

23.05.2017, 10:51

У департаменті житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради — кадрові зміни. Начальника департаменту Сергія Погореного переведено на іншу посаду. На його місце поки буде призначено екс-секретаря міськради Ярослава Кушнірика. Про це повідомляють джерела buknews. 

Сергій Погорений був призначений начальником департаменту ЖКГ з 2014 року. З 2004 по 2014 рік працював начальником виробничо-технічного відділу комунального обслуговування та благоустрою управління комунального господарства міської ради.

Ярослав Кушнірик з 2006 по 2013 роки працював заступником директора, начальником управління комунального господарства департаменту ЖКГ. З 2014 року – проектний менеджер Буковинського центру реконструкції і розвитку. З 2014 по 2016 роки – секретар Чернівецької міської ради. 

Раніше міський голова Чернівців Олексій Каспрук анонсував кадрові зміни у структурних підрозділах місьради. Зокрема, це стосуватиметься департаменту ЖКГ.

- У нас дуже багато питань виникає у сфері житлово-комунального господарства. Розумію, що департамент вирішує дуже багато питань. Після ліквідації районних в місті рад об'єм робіт ще більше зріс. Але не думаю, що це може бути виправдання за окремі помилки. Це стосується повільного вирішення питання з громадським транспортом, запізнення з початком ремонтів доріг, контролем за якістю виконання цих робіт. Думаю, всі бачили інформацію, яку я розмістив у Фейсбуці, про ремонт доріг в мікрорайоні Роша-Стинка. Подібні речі неприпустимі. Тому нас очікують кадрові зміни і підсилення в роботі департаменту, - заявив мер.

За словами О. Каспрука, раніше директор цієї структури мав трьох заступників. Сьогодні - лише двох. При цьому одного з них відсторонено від роботи за хабар. 

Проте міський голова зауважив - кадрові зміни стосуватимуться керівного складу не лише Департаменту ЖКГ, але й інших структурних підрозділів міської ради. Зміни ці будуть спрямовані на підсилення і збільшення ефективності. 

- Часи розмов, доган і зняття премій закінчилися. "Хороший хлопець" - не професія. Тож, ті, хто не вміє працювати ефективно, з ними будемо прощатися, - резюмував Олексій Каспрук.

Джерело:  molbuk.ua

1