'Кулуарно обрати керівника 'Калинівського ринку', переконаний, просто не вдасться', - Василь Максимюк

"Кулуарно обрати керівника "Калинівського ринку", переконаний, просто не вдасться", - Василь Максимюк

20.01.2012, 17:19

"Мої повноваження в.о. гендиректора МТК "Калинівський ринок" закінчуються 25 січня 2012 року, - пояснив Василь Максимюк. - Виконання мною обов'язків гендиректора мені щомісяця продовжують відповідним розпорядженням. Вперше мене призначили на посаду ще 19 квітня 2011 року і після цього кожного місяця продовжували повноваження. Хіба що перед самим Новим роком продовжили їх не на місяць, а одразу на два. Не складно полічити, що це трапилося вже 8 разів. На попередній комісії вже сказав, що більше не буду писати заяву на продовження виконання обов'язків.

 Я не кажу, що я найкращий. Можливо, є кращий за мене кандидат. Але про це треба відверто сказати людям. Нехай підприємцям покажуть реальну картину того, що відбувається. Нехай їх залучать до процесу. Адже коли депутати міської ради голосували за відставку міського голови Миколи Федорука, то обіцяли підприємцям, що вони тепер безпосередньо впливатимуть на процес призначення керівництва МТК "Калинівський ринок". Чого не було за попередньої влади. Давайте дотримуватися даних обіцянок, в тому числі дослухаючись до слів підприємців, які працюють на ринку. Покажіть їм всіх кандидатів, дайте поставити запитання. Якщо підприємцям підійде хтось інший, я поступлюся. Але мені невідомо, щоб хтось з претендентів виступав перед підприємцями зі своєю програмою.

 Нині ситуація починає набувати якогось нездорового розголосу. Очевидно, що підприємці будуть стежити за її розвитком особливо уважно. Адже це люди, які займають активну громадянську позицію. Їх неможливо ні підкупити, ні змусити. Вони завжди мали і будуть мати свою думку з приводу того, що відбувається на ринку. Ці люди кровно зацікавлені у тому, щоб ринок далі розвивався. І всім чернівчанам цікаво, як саме на ринку далі розгортатимуться події.  Кулуарно вирішувати це питання, переконаний, просто не вдасться.

 Зараз не готовий сказати, яке прийму рішення. У найближчий вівторок, 24 січня, планую зустрітися з підприємцями і  тільки тоді прийму остаточне рішення. Можливо, мені доведеться просити в них захисту. Але краще було б чимшвидше визначитися з цим давно перезрілим питанням, щоб люди вже напевно знали, хто на ринку далі буде  з ними працювати".



КОМЕНТАРІ (1)

ой, чує моє серце кинуть максим'юка. Не треба було йому проти Федорука голосувати. А ці ригоанали використали й кинули лоха.

avatar

Чернівчанин

20 січня 2012 13:30