Культурна 'фішка' Каспрука

Культурна "фішка" Каспрука

26.05.2014, 12:59

Особливістю виборчої кампанії кандидата на посаду Чернівецького міського голови Олексія Каспрука була відмова від ставки на первісні інстинкти людей. Він говорив з громадянами про складні речі, а не просто роздавав якісь матеріальні обіцянки, щоб сподобатися виборцям.  

Помітною була культурна складова його кампанії. І, можливо, саме увага до високої культури, в тому числі, забезпечила йому перемогу. Каспрука підтримала інтелектуальна частина громади міста. Це велика перевага, але й не менше випробування.

Тепер залишається сподіватися, що таку саму увагу до культури Олексій Каспрук буде проявляти і після свого обрання міським головою Чернівців.

Під час виборчої кампанії Олексія Каспрука можна було бачити на відкритті художніх виставок: 

Під час презентації нових творів і творчих проектів Ірени Карпи і Надії Бабкіної.

На прем'єрі вистави "Срібний павук" в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської.

В біблотеці, якій він допоміг в придбанні нових книжок:

 

Коли я працювала журналісткою, не раз мала "щастя", а радше - інтелектуальні тортури, спілкуватися з нашими чиновниками, - розповіла журналістка Емма Антонюк. - Тому зараз маю повне право, хоч вже в Чернівцях і не живу, по-справжньому радіти, коли мером стає начитана, цікава і дійсно розумна і притомна людина. "Погана" новина: шарової гречки і дішових концертів скорше всього не буде. Новина добра: рібята, у вас молодий, європейський мер!!!

1


КОМЕНТАРІ (4)

Вот и посмотрим как Каспрук будет дерибанить с Урсуляном и Ткачем помещение КНИГАРЕНь

avatar

мольфар

26 травня 2014 10:30

Керманичем міста Нарешті стала культурна і вихована людина. Яке щастя.... але тепер усіляке, пробачте дуже, бидло буде охоче критикувати будь-який крок пана мера. Але то є неминуче. Каспруку наснаги і удачі в добрих справах! Чернівецька інтелігенція з Вами!!!

avatar

нарешті

26 травня 2014 14:11

avatar

Nina Sivitskaya

27 травня 2014 07:18

avatar

Nina Sivitskaya

27 травня 2014 07:22