Куліш відмовився писати заяву на звільнення. Бурбак наполягає, що перший заступник голови Чернівецької ОДА повинен піти через провал своєї діяльності

Куліш відмовився писати заяву на звільнення. Бурбак наполягає, що перший заступник голови Чернівецької ОДА повинен піти через провал своєї діяльності

08.03.2016, 15:43

Перший заступник голови Чернівецької ОДА Володимир Куліш відмовився написати заяву на звільнення.

Про це журналістам molbuk.ua повідомили власні джерела.

Як зазначає співрозмовник, після того, як голова ОДА Олександр Фищук попросив усіх своїх заступників написати заяви на звільнення, це прохання виконали лише двоє із трьох посадовців - Віталій Усик та Руслан Сенчук. Натомість Володимир Куліш відмовився написати заяву на звільнення.

Раніше повідомлялося, що голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук запропонував своїм заступникам Володимиру Кулішу, Руслану Сенчуку та Віталію Усику написати заяви на звільнення з посад.  

Нагадаємо, колишній народний депутат від фракції "Батьківщина"Олександр Фищук був призначений на посаду голови Чернівецької ОДА 6 лютого 2015 року. 

У квітні того ж року першим заступником голови ОДА було призначено голову Чернівецької обласної організації партії "БПП", екс-голову Чернівецької ОДА Володимира Куліша. Тоді ж було призначено Руслана Сенчука на посаду заступника голови – керівника апарату ОДА. 7 квітня на посаду в.о. заступника голови ОДА призначили колишнього начальника управління Держкомзему в Чернівецькій області Віталія Усика.

Згідно з чинним законодавством, перший заступник голови ОДА призначається на посаду головою облдержадміністрації за згодою прем`єр-міністра України, а заступники голови ОДА — за погодженням з відповідним віце-прем`єр-міністром.

ДОВІДКОВО: 

- Я вимагаю від всіх заступників голови Чернівецько ОДА подати заяви, як вони зголосилися це зробити, - наголосив народний депутат України Максим Бурбак у коментарі buknews.com.ua.   - І пана Куліша особисто. Через провал їхньої діяльності. Хотинський район – це пряма відповідальність пана Куліша. І розхитування ситуації, яку він там зробив, це його пряма відповідальність. Все! Якщо він хоче показати себе ефективним менеджером, нехай іде в Хотин головою РДА. Думаю, що пан Допіряк йому стілець звільнить. От нехай іде туди. Покаже себе ефективним менеджером...

Коли звітував уряд, а потім відбулося голосування, половина Чернівецької ОДА  прискіпливо дивилася телевізор.  А коли відставки не сталося заявили: будемо жити по-старому. Це товариш Куліш, - додав народний депутат. 

1


КОМЕНТАРІ (10)

Шо ви мне говорите! Пусть первый напишет заяву сам Фищук. А пан Бурбак пусть лучше молчит бо к нем тоже есть вопросы и скоро будут как только снимут Сеню.

avatar

Моня

08 березня 2016 16:13

Якщо вже говорити про провали, то саме представники "Народного фронту" на чолі з їх гаряче "коханим" Яценюком розхитали ситуацію в країні і продовжують розхитувати необгрунтованими підйомами тарифів та іншими темними справами. Бурбак по-дитячому перекладає відповідальність на інших, зовсім не визнаючи власних промахів. Але це до пори, до часу. Надіємось, що йому та їх команді таки доведеться відповісти перед громадою за вчинене.

avatar

Чигирин

08 березня 2016 16:43

Пан Куліш мабуть наслідує приклад пана Яценюка.

avatar

Віталій Гавриш

08 березня 2016 17:33

Всі вони там живуть по новому

avatar

Анатолій Білоткач

08 березня 2016 17:33

Чому барбак мовчить про ефективного менеджера допіряка-індика , їхнього прихвостня-однопартійця.

avatar

яГриша

08 березня 2016 18:09

Взагалі не розумію як можна лишитися. Про яку командну роботи йдеться після цього? 

avatar

Аміго

08 березня 2016 19:25

А чого ви так пристали до Куліша? Він порядний, я вас запевняю! Я би навіть заміж за нього вийшла! А краще ні - буду коханкою одночасно у Куліша і Продана. А у вихідні поїду на Акву з Горуком. Він валютчик, у нього гроші є

avatar

Олена Алівич

08 березня 2016 20:23

Слух, ти, бичка в майонезі, зараз дам в морду тобі во імья Степана Бандери. Думаєш, якшо Вася тобі склепав дочку, поки муж був на стороні, то він буде тебе утримувати завжди? Вася вже давно не твій.... Він тепер дружину Ростіка любить, поки той в Кишшиньові

avatar

Моклович - Оленке

08 березня 2016 20:32

Куліш злив область, зрадив Президента на користь Фірташа!  Таке не пробачають.   І Бурбак правду каже, хай пише заяву за дружбу з ригами!

avatar

чну

08 березня 2016 23:23

Ой, даремне дядя Вова електростануію полишив. Сидів би собі і світло качав. А так доведеться ще й за ГАЕСівські приписки відповідати. Ніхто не забутий)))

avatar

verba

08 березня 2016 23:28