Куліш пішов. Хай живе... Куліш?

Куліш пішов. Хай живе... Куліш?

29.08.2016, 18:14

Вже колишній перший заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Володимир Куліш підтвердив molbuk.ua своє звільнення з посади.

 - Я вже звільнений, - сказав В.Куліш. – Написав заяву за власним бажанням і звільнений.

 Водночас він відмовився назвати причини написання заяви.

 - Невдовзі дізнаєтеся, - лише зазначив він.

 Також В.Куліш повідомив, що зараз перебуває у Чернівцях.

 Нагадаємо, раніше ЗМІ писали, що перший заступник голови Чернівецької ОДАВолодимир Куліш написав заяву на звільнення, але у прес-службі облдержадміністрації цю інформацію не підтвердили.

 Володимир Куліш займав посаду першого заступника губернатора з квітня 2015 року. Він очолює облорганізації партії Петра Порошенка "Солідарність", є депутатом обласно ради.

 В.Куліш у 2006-2010 роках був головою Чернівецької ОДА.

Джерело: molbuk.ua

КОМЕНТАР: 

Одночасне призначення голови Чернівецької ОДА Фищука і його першого заступника Володимира Куліша свого часу подавалося як свідчення політичної єдності  команд Президента України Петра Порошенка і тодішнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка. 

Представляти нового голову ЧОДА Фищука і відповідно засвідчити існування компромісу до Чернівців прибув особисто президентський кум Юрій Стець. 

Проте за весь час існування цього дуплетного компромісу змінилася ситуація як на місцях, так і в Києві. На Буковині, в Чернівцях пройшли місцеві вибори, у столиці відбулася зміна уряду і прем'єр-міністра. 

Тож чи існує надалі політична єдність  команд Президента України і вже колишнього прем'єр-міністра України?

І що означає відставка Куліша, який виявився не компромісною, а одіозною фігурою для президентсько-прем'єрського тандему? 

Закріплення раніше досягнутих домовленостей і їх подальше цементування? Чи початок відкритого протистояння на буковинській ділянці вітчизняного політфронту?

Відповідь стане очевидною щойно стане відомо, хто посяде крісло Куліша в адміністрації Фищука. 

Тому Куліш пішов, нехай живе... Куліш? 

1


КОМЕНТАРІ (1)

редкой души пидараст мелкий интриган подлец аферист и так долго его терпела Буковина

avatar

Микола

29 серпня 2016 19:47