Прямо звертаюся до пана Куліша: визначайтеся, або ви будете плідно працювати на розвиток області, або будете сіяти чвари, - нардеп  (ОНОВЛЕНО)

Прямо звертаюся до пана Куліша: визначайтеся, або ви будете плідно працювати на розвиток області, або будете сіяти чвари, - нардеп (ОНОВЛЕНО)

12.02.2016, 17:33

Народний депутат Максим Бурбак звинуватив першого заступника голови ОДА, керівника обласного штабу "БПП "Солідарність" Володимира Куліша у тому, що той у Чернівцях під час місцевих виборах у жовтні 2015 року "злив" президентську партію на користь партії "Рідне місто".

Про це Бурбак заявив у п’ятницю на прес-конференції у Чернівцях. 

"Пане Куліш, вистачить закулісних ігор, досить робити колот. Злили на виборах у Чернівцях "Солідарність" на користь "Рідного міста". Тепер немає порядку в стінах нашої міської ради. Що ви доброго зробили? Допомогли бригаді "Михайлішина-Продана" повернутися до влади, для того, щоб вони продовжили робити колотнечу в Чернівцях?", - заявив М. Бурбак.

Народний депутат України Максим Бурбак особливо наголосив на тому, що оцінює вчинки Володимира Куліша тільки як першого заступника голови Чернівецької ОДА, а не керівника буковинської "Солідарності". 

- Згадав пана Куліша тільки як першого заступника голови Чернівецької ОДА. Крапка! Не хотів би, щоб це торкалося політичних партій. Я говорив про чиновника. 

- Деякі помилки у роботі керівного складу нашої області є! - вважає Максим Бурбак. - Але помилок не робить тільки той, хто взагалі не працює. Усе це ми обговрили з головою Чернівецької ОДА паном Фищуком. Але ми також говорили і про конфлікти і чвари у владі. Саме тому я прямо і відкрито звертаюся до пана Куліша: визначайтеся, або ви будете плідно працювати на розвиток області, або ви будете сіяти чвари. Досить візантійщини в стінах Чернівецької обласної державної адміністрації! 

Використано цитату molbuk.ua

1