Куди йдуть гроші за паркування в прибережно-захисних смугах річки Прут?

Куди йдуть гроші за паркування в прибережно-захисних смугах річки Прут?

19.11.2013, 14:25

Сьогодні, 19 листопада 2013 року, на МТК "Калинівський ринок" проводиться перевірка Державної служби надзвичайних ситуацій України. За словами громадського активіста Сергія Лазарєва, як наслідок перевірки, чомусь, перестали працювати "парковки" Калинівського ринку". На фото, які він опублікував в мережі ФБ,  чітко видно вільні зони, де завжди здійснюється паркування автотранспорту підприємців та відвідувачів ринку. Про це теж повідомляє згадане джерело.

- Чому сьогодні туди заборонений заїзд??? - запитує Сергій Лазарєв. - підприємці кажуть, що такого не було навіть коли приїжджав прем'єр-міністр. - І пропонує свій варіант відповіді:  Можливо, присутність київського МНС примушує адміністрацію "Калинівського ринку" дотримуватися вимог законодавства, а саме щодо заборони паркування в прибережно-захисних смугах річки Прут. Також виникає питання, якщо ці автостоянки незаконні, то куди увесь час йдуть гроші за паркування на них??? 

BukNews оприлюднює цю інформацію зважаючи на те, що вона має джерело і важлива для громади міста. Водночас готові оприлюднити позицію усіх згаданих у дописі Сергія Лазарєва сторін. Дану інформацію вже надіслано в прес-службу "Калинівського ринку". Чекаємо на коментар. 

Як повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області, з 18 по 28 листопада у Чернівецькій області триватиме комплексна перевірка реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту населення, запобігання надзвичайним ситуаціям, готовності органів управління та сил реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру. Розпочалася її робота з наради у обласній державній адміністрації, за участі голови комісії – заступника Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Анатолія Бойка, голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайла Папієва, начальника Управління ДСНС у Чернівецькій області генерал-майора служби цивільного захисту Едуард Братко.

У своєму виступі заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Анатолій Бойко відзначив, що протягом комплексної перевірки стану реалізації державної політики у сфері цивільного буде перевірено готовність сил і підрозділів до дій за призначенням, спрямованих на запобігання і реагування на надзвичайні ситуації, захист населення від їх наслідків, пожежної безпеки, проведення рятувальних робіт. Під час перевірки велику увагу буде приділено готовності служб цивільного захисту до дій у зимовий період.

До всіх присутніх було доведено план перевірки. Серед переліку основних питань - організація роботи з виконання вимог законодавчих, інших нормативно-правових актів з питань виконання заходів цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та забезпечення техногенної безпеки; забезпечення готовності органів управління, оперативно-чергових (чергових) та диспетчерських служб, наявність та працездатність систем раннього виявлення загрози надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення, своєчасність і достовірність інформування про можливу та наявну обстановку, про запобіжні заходи та хід проведення невідкладних робіт; організація збору, обробки, обміну інформацією та інформування керівного складу, населення про загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій, дії в умовах надзвичайних ситуацій; створення, збереження і раціональне використання матеріальних ресурсів, необхідних для ліквідації надзвичайних ситуацій; планування заходів цивільної оборони, цивільного захисту; стан інженерного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій; стан радіаційного та хімічного захисту населення і територій від НС; організація виконання протипожежних заходів безпеки органами виконавчої влади, стан пожежної безпеки установ, організацій та підприємств.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Тепет всьо ясно,  а літом там места в теньочку самі дорогі для крутеликів!

avatar

Андрій

19 листопада 2013 11:13