Кращі лікарі-співробітники медичного університету безкоштовно проконсультували понад сотню чернівчан

Кращі лікарі-співробітники медичного університету безкоштовно проконсультували понад сотню чернівчан

10.06.2015, 19:36

8 червня у парку «Жовтневий» відбулася акція «Життя та здоров'я – найбільші людські цінності», приурочена до Дня медичного працівника. У спеціально обладнаних наметах жителі міста мали змогу безкоштовно отримати висококваліфіковану консультацію лікарів-співробітників Буковинського державного медичного університету. Проводили огляд та надавали рекомендації чернівчанам: лікар загальної практики, кардіолог, педіатр, гастроентеролог, дерматовенеролог, нефролог, імунолог, алерголог, ревматолог, офтальмолог, ендокринолог.

«Професія лікаря – це покликання, адже немає для людини ціннішого скарбу, ніж життя і здоров’я. Тому місія лікаря – зберегти та зміцнити здоров'я людей. Напередодні Дня медичного працівника медики-науковці університету вкотре демонструють відданість своїй справі. Дана акція має на меті привернути увагу жителів міста до власного здоров'я та формування культури здорового пособу життя. Фахівці БДМУ допомагають чернівчанам визначити стан їхнього здоров’я та розповідають про профілактику захворювань», - зауважує помічник ректора з іміджевої політики БДМУ Алла Борисюк.

Під час акції учасники найчастіше зверталися до дерматовенеролога та вимірювали артеріальний тиск.

Акція «Здоров’я та життя – найцінніші людські цінності» проводиться вдруге. Як зазначають організатори, цього року значно зросла зацікавленість населення у подібних акціях. Загалом співробітники університету проконсультували понад 100 осіб.

1