Козак та Плаксивий з Аграрної партії не дали жодної додаткової гривні на утримання медичної галузі Сокирянщини та Хотинщини

Козак та Плаксивий з Аграрної партії не дали жодної додаткової гривні на утримання медичної галузі Сокирянщини та Хотинщини

03.02.2017, 17:22

Про це повідомив народний депутат України Максим Бурбак. 

- У будь-якій дискусії завжди опираюсь на документи. І цього разу після відвертої брехні сокирянського "козачка", який полум'яно з трибуни райради захищає, нібито, від закриття Сокирянську райлікарню, вішаючи численні огульні обвинувачення на нардепа від округу та обіцяючи всіляку підтримку лікарні, хочу оприлюднити деякі документи для "обгрунтування" його позиції.

Нижче наведені порайонно цифри матеріальної підтримки наданої місцевими бюджетами в додаток до медичної субвенції з держбюджету 2016-го року.

 

Рішеннями Кіцманської районної ради було додатково перераховано понад 1 млн 400 тисяч гривень на утримання медичної галузі району (найбільше з усіх районів), Вижницький район - 926 тисяч грн, Глибоцький район - 1 млн 130 тисяч грн, Заставнівський район 686 тисяч грн, Сторожинецький район понад 1 млн грн, Кельменецький район 508 тисяч грн, Герцаївський район 466 тисяч грн(найменший район області ). Велика подяка новоствореним об'єднаним територіальним громадам за державницькі рішення. Не сидять на мішку з грошима, а надають додаткове фінансування медикам для надання послуг- отг Великий Кучурів 1 млн 500 тисяч грн !!!

Натомість Сокирянський район 0,00 гривень, Хотинський район 0,00 гривень. Ось вам і вся правда про потужну підтримку в особі керівників районних рад Сокирян та Хотина, Козака та Плаксивого. Два повних НУЛІ !!! А якою солодкою була брехня, яка так лилася з трибуни райради в Сокирянах і яку понесли по області.

А тепер трохи політики. Обидва "фрукти" з Аграрної партії (поки що). Там звучала пропозиція про "джентельменську" угоду від Козака. Вважаю, що єдина можлива угода у нього може бути зі слідством, яке буде розслідувати факти численних зловживань в Сокирянському районі.

Далі буде ... - пообіцяв Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

ну це повний дебил центральна районна больница финансируется из райбюджету  

avatar

Ян

03 лютого 2017 18:21