Козак-нардеп Гаврилюк приходив до  Бартоша клопотати про учасників бойових дій в зоні АТО

Козак-нардеп Гаврилюк приходив до Бартоша клопотати про учасників бойових дій в зоні АТО

25.07.2015, 03:56

Відбулася зустріч голови районної державної адміністрації Ярослава Бартоша з народним депутатом України Михайлом Гаврилюком та учасниками бойових дій в зоні АТО.

Під час зустрічі обговорено питання щодо виділення земельник ділянок під будівництво та для ведення особистого селянського господарства учасникам бойових дій в зоні АТО, щодо порядку надання соціальних пільг учасникам бойових дій в зоні АТО та інші проблемні питання. 

В ході розмови очільник виконавчої влади Підгір’я наголосив, що питання виділення земельних ділянок, соціального захисту учасників антитерористичної операції, зокрема надання соціальних пільг, надання їм медичної та правової допомоги, забезпечення оздоровлення дітей учасників АТО є на сьогодні одними з пріоритетних питань місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. 

«Поки хлопці захищали територіальну цілісність держави, ми докладали всіх зусиль для підтримки та допомоги сім’ям наших захисників Вітчизни», – зазначив Ярослав Бартош. 

За його словами, при районній державній адміністрації та районній раді діє комісія по розподілу коштів для надання одноразової грошової допомоги гостропотребуючим жителям Сторожинецького району. Згідно рішення вищевказаної комісії у І півріччі 2015 року виділено 376,3 тис. грн. для надання грошової допомоги 457 особам, з них: 2 переселенцям із зони антитерористичної операції в сумі 1,4 тис. грн., 58 сім’ям мобілізованих в зону проведення АТО – 51,8 тис. грн., 39 мобілізованим особам на суму 38,5 тис. грн., 5 демобілізованим особам на суму 4,0 тис. грн., 16 пораненим в зоні проведення АТО – 48,1 тис. грн., 1 сім’ї пораненого в зоні антитерористичної операції на суму 5,8 тис. грн. 

Своєю чергою народний депутат України Михайло Гаврилюк зазначив, що проблемні питання воїнів й надалі мають залишатися першочерговими у вирішенні. 

«У час коли держава перебуває у стані війни, немає важливіших питань, ніж вирішення питань наших хлопців», – підкреслив народний обранець. 

Наприкінці зустрічі керівник району подякували почесним гостям за конструктивну розмову, запросив частіше відвідувати Сторожинеччину.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Гаврилюка використовують крімінальні кола, на фото громадянин Влад один з них.   Ех! Москаля би на Буковину

avatar

опер

25 липня 2015 09:05