Козак із Сокирян набрид уже всім (ВІДЕО)

Козак із Сокирян набрид уже всім (ВІДЕО)

06.01.2016, 18:56

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук назвав п’ять кандидатур на посаду голови Сокирянської РДА.

Про це він заявив під час зустрічі з громадськими активістами та учасниками АТО у вівторок, пише видання БукІнфо.

Серед названих осіб - троє з "Аграрної партії України".

"Сьогодні ми розглядаємо та готуємо пропозицію до Адміністрації Президента кандидатури Івана Варчука, Петра Бескупського, Олексія Бойка, Івана Боднаря та Юрія Бєдного", - зазначив голова області.

Також Олександр Фищук заявив, що попередньо розглядав претендентів не з Сокирянського району, які працювали в прокуратурі й міліції. Однак за більшістю з них, за словами губернатора, є ряд "огріхів", про які відомо людям. Тому від таких кандидатур він відмовився.

Зволікання з призначення голови Сокирянської РДА голова ОДА пояснив тим, що не було пропозицій.

Раніше Фищук заявляв, що головою Сокирянської РДА "ніхто не хоче йти". 

05 січня голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук зустрівся із представниками громадськості, учасниками антитерористичної операції та депутатами районних рад краю.

Головну увагу під час зустрічі акцентовано на питаннях кадрових призначень в районах області. 

Зокрема, керівник виконкому ЧОГО “Майдан” Юрій Скорейко та учасники АТО висловились проти можливого призначення на посаду керівника територіального центру управління праці та соціального захисту населення Кіцманської районної державної адміністрації Валентини Рухтурак. За словами активістів, таке призначення буде негативно сприйняте громадськістю, оскільки Валентина Рухтурак працювала на керівній посаді в Кіцманській районній державній адміністрації в часи “президентства Януковича”. Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук запевнив присутніх, що відповідне кадрове рішення буде прийняте лише після детальних консультацій керівництва Кіцманської районної державної адміністрації з сільськими та селищними головами району, представниками громадськості.

Також під час зустрічі депутат Сокирянської районної ради Ігор Нажига звернувся із пропозицією прискорити процес призначення голови Сокирянської районної державної адміністрації, що сприятиме ефективному розвитку територіальних громад району в досить непростий час. Пропозицію підтримали громадські діячі та учасники антитерористичної операції. Керівник крайової влади поінформував присутніх про те, що на цей час на посаду голови Сокирянської районної державної адміністрації розглядаються кандидатури Петра Бескупського, Івана Варчука, Олексія Бойка, Івана Боднара та Юрія Бєдного. Олександр Фищук наголосив на тому, що відповідно до чинного законодавства всі ці особи повинні пройти погодження в Адміністрації Президента України. 

Влада краю відкрита до діалогу з активними об’єднаннями громадян та громадськими активістами з питань кадрових призначень в області.

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Myhajlo Tokarjuk

06 січня 2016 18:43