Козак Гаврилюк прокляв журналістів Інтера

Козак Гаврилюк прокляв журналістів Інтера

09.06.2015, 19:26

Гаврилюк спростував інформацію про те, що хоче легалізувати проституцію

Депутат Верховної Ради України Михайло Гаврилюк спростував інформацію про те, що він нібито запропонував легалізувати проституцію в Україні. Про це пише Обозреватель.

- До мене по телефону звернулися журналісти "Інтера"… Вони хотіли від мене почути саме ці слова: законопроект, легалізація, проституція. Я довго ухилявся від їхніх питань, але вони витягли з мене ці слова, – сказав Гаврилюк.

Він зазначив, що не ініціював у Верховній Раді ухвалення законопроекту про легалізацію надання послуг сексуального характеру.

- Вони (журналісти – ред.) беруть нашу розмову, ріжуть на шматочки, і ті слова, які їм потрібні, вони склеюють. І виходить текст такий: "Козак Гаврилюк не має ніякої іншої роботи. Його тільки одне питання хвилює - легалізувати проституцію". Хочу спростувати. Це неправда. Це несправедливі журналісти, які будуть нещасливі, які будуть прокляті за свої дії до 12 коліна, – сказав обурений нардеп.

Відео

1


КОМЕНТАРІ (2)

хочется ответить "Козаку Г...", хотя на Буковине небыло козаков, он с другой планети, нельзя наезжать на журналистов, нельзя прессу душить....

Колі помирає преса, то на черзі - демократія. П.Джонсон.

Жаль что пан Гаврилюк, это не прочтет... он прости продукт революции...

avatar

Михаил

09 червня 2015 17:33

Проклинати когось, ще й ненароджених дітей, - це якраз в дусі героя майдану. яке ж воно нице і гидке

avatar

Гаврилюк - просто гімно

09 червня 2015 19:28