Користувачі «особистого кабінету» мають можливість завантажити рахунок за газ за грудень

Користувачі «особистого кабінету» мають можливість завантажити рахунок за газ за грудень

15.01.2016, 12:04

Зареєстровані в Особистому кабінеті клієнти ТОВ «Чернівцігаз Збут» вже зараз можуть самостійно завантажити рахунок за використаний природний газ в грудні та  миттєво його оплатити. Більше 4 тисяч буковинців зареєструвалися  на сайті 104.ua та активно користуються послугами, які надає новий сервіс.

Скористатися послугами «Особистого кабінету» можуть споживачі Чернівецької області - від населення, до представників приватних підприємств на ім'я яких відкрито особовий рахунок. Для цього необхідно пройти просту процедуру реєстрації на сайті 104.ua.

Сервіс  компанії дозволяє перевірити поточний баланс, переглянути історію платежів, оплатити рахунок за газ, зв’язатися із фахівцями компанії та отримати відповіді на всі запитання, не виходячи з дому. І найголовніше - зробити розрахунки за газ прозорими та зрозумілими.

Для того, щоб завантажити платіжний документ та здійснити оплату  онлайн, споживачеві потрібно зробити кілька простих кроків.  Увійти до «Особистого кабінету» та натиснути на кнопку завантаження рахунку, яка знаходиться праворуч у розділах «Мої дані» та «Книга споживача». Щоб провести оплату послуг газопостачання, потрібно вибрати кнопку онлайн оплати. Система самостійно внесе необхідну суму платежу, запросить дані банківської картки, після чого запропонує роздрукувати квитанцію про оплату.

Заплатити за газ також можна:

- у будь-якому відділенні «Укрпошти»;

- у філіях АТ «Ощадбанк» та ПАТ КБ «Приватбанк»;

- через платіжні сервіси ipay.ua, portmone.com та «Приват 24» ;

Уважність споживача при внесенні реквізитів у призначенні платежу прискорить процес ідентифікації його даних і внесення їх в білінгову систему підприємства. Зокрема, потрібно правильно вводити П.І.Б., адресу, номер особового рахунку та назву компанії-постачальника природного газу.

Голодняк Вікторія Вікторівна

Фахівець із зв'язків з громадськістю, Управління

1