Король-миротворець: парламентську фракцію БПП лихоманить через корупційні скандали

Король-миротворець: парламентську фракцію БПП лихоманить через корупційні скандали

09.12.2015, 01:01

Народний депутат від фракції "БПП" Віктор Король з Чернівців майже 10 хвилин намагався заспокоїти своїх однопартійців, які у вівторок вдруге за останній місяць посварилися на засіданні фракції.

Про це йдеться в публікації "Війна компроматів. Президентська та прем’єрська команди загрузли у звинуваченнях" видання "Українська правда", 

У публікації розповідається, що на засіданні фракції "Блок Петра Порошенка" вчергове відбулася розмова на підвищених тонах.

За словами співрозмовників, основною причиною конфлікту стало інтерв’ю Єгора Фірсова виданню "Главком", де він сказав, що йому соромно сидіти за одним столом з Сергієм Березенком, і звинуватив Ігоря Кононенка в корупції. Зокрема, свої претензії до депутата висловили Іван Мельничук, Олексій Гончаренко, Юрій Луценко.

Мирив фракцію наприкінці її засідання Віктор Король, який майже 10 хвилин намагався заспокоїти депутатів.

– Якщо є якась інформація щодо корупційних зловживань чи діянь, треба діяти відповідно до законодавства. Передай, будь ласка, правоохоронним органам, і сприяй встановленню істин. Це говорили усім членам фракції, – пояснює нардеп.

molbuk.ua

1