Концерти вартістю майже 150 тисяч доларів, які Михайлішин 'подарував' чернівчанам, оплатив не він сам?

Концерти вартістю майже 150 тисяч доларів, які Михайлішин "подарував" чернівчанам, оплатив не він сам?

07.10.2012, 19:28

Принаймні саме такий висновок можна зробити зі слів довіреної особи кандидата у депутати Ростислава Білика. Щоправда таїну походження оплати за деякі концерти  вдалося привідкрити завдяки судовим позовам Максима Бурбака, про які ми вже повідомляли сьогодні раніше. Платили, виявляється не для Михайлішина, а для вручення нагороди "За заслуги перед Чернівцям". Більше про це - трохи згодом. А зараз пропонуємо матеріал з газети "Молодий буковинець" про ціну "подарованих" чернівчанам концертів.

Джерело публікації: газета "Молодий буковинець"

1


КОМЕНТАРІ (10)

Какая вонючая желчь прет из оппонентов Михайлишина. Аж диву даешься. Ну казалось бы, праздник. Ну подарил Михайлишин городу эти отличные концерты. Ну да, выборы, всем все понятно, но ведь и хорошо же. Потратил эти деньги не на себя, не на шикарную машину, не на какую-нибудь фигню, а подарил горожанам праздник. Нет, эти федоруковцы все равно исходятся желчью.  

avatar

Cop

07 жовтня 2012 17:43

ТАКОГО ЧУДОВОГО СВЯТА ЩЕ НЕ БУЛО !!!! МОЛОДЦІ !!!! ВСЕ БУЛО КРУТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КОНЦЕРТИ СУПЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

Чернівчанка

07 жовтня 2012 21:37

100 % ..Самый крутой и зрелищный День Города, который когда-либо  был вообще в Черновцах

avatar

МС TANK

08 жовтня 2012 01:35

Ну і легко ж вас купити, бикота! А концерти - це бикам від биків. Тупорилі халявники.

avatar

Бикам

08 жовтня 2012 08:17

avatar

Вадим Пелех

08 жовтня 2012 08:17

Концерти якраз були розраховані не на биків. та шкода. що вони тепер у Чернівцях домінують. євреї виїхали, а їхнє місце зайняли вихідці з сіл (без образ), рівень якого - це концерти не зарубіжних зірок 80-х, а російська попса, що дуже добре розумів і використовував екс-диск жокей і КГБіст Федорук 

avatar

До пастуха биків

08 жовтня 2012 09:38

Апофеоз воскресного вечера - физиономия Михайлишына на всех локальных телеканалах, хлопающего и давящего лыбу вперемешку с праздничным салютом под песню "T.N.T." группы AC/DC (sic!). Я думаю, его быдлопиарщикам стоило развить эту мысль сильнее и включить другую композицию, более актуальную для человека, тратящего непомерные деньги на свою предвыборную кампанию - это хит "Dirty Deeds Done Dirt Cheap".

avatar

О.Т.

08 жовтня 2012 09:54

А мне концерт понравился.Значит я по выражению оппонентов Михайлишина-  "выходец из села".Что делать, если мне не нравились Бобулы,Сандулесы , Кутуньо.

На мой взгляд,организаторы сделали ПРАЗДНИК ДЛЯ ВСЕХ.

И мне  приятнее смотреть на лицо Михайлишина,чем на физиономию Федорука

avatar

Светлана,Черновцы

08 жовтня 2012 12:42

Не треба маніпулювати змістом! Я конкретно написав, що вас як худобу купують оптом, а ви тут розмірковуєте про особливості хомута, який вам натягають на шию. З натуральної шкіри він чи китайський. До чого тут це? Мова йде про те, що вам вішають лапшу на вуха, а ви як бидло прете на халявний концерт. Якщо ви такі палкі шанувальники того старго хламу, який привезли у Чернівці, то й треба було їхати десь на їхні концерт за кордон. Як роблять справжін фани, а тут ПРОІГНОРУВАТИ! Бо нічого щирого в том унемає, що б не пислаи під сценою. А ви як типове радянсько-базарне бидло пішли чтобы красыва атдахнуть с пацанамы і тьолками. Якщо ви худоба. то з вами і будуть поводитися як з худобою, яку купують не питаючи згоди. Головне, щоб не рикала з голоду. І тягни на бойню. 

avatar

Бикам2

08 жовтня 2012 13:26

Ребята, вас попустили к уровню хлеба и зрелищ!

avatar

Жора

08 жовтня 2012 13:28