Концерт від Святого Миколая

Концерт від Святого Миколая

19.12.2011, 19:09

Як часто нам доводиться нарікати на свою долю, хоч поруч із нами проживають люди, яким випали куди більші труднощі та випробування. Прикро зізнаватись, але про таких знедолених ми пригадуємо надто рідко. Та на щастя існує таке гарне свято, як День Святого Миколая, коли нам дається можливість бодай чимось допомогти нужденним. Вже довгі роки в Садгірському культурно-мистецькому центрі "САДГОРА" існує добра традиція дарувати учням молодших класів, сиротам і напівсиротам із шкіл району, невеликий концерт із піснями, танцями, активними іграми та сценками виховного характеру.

Учасники художньої самодіяльності закладу намагаються бодай створенням святкового настрою компенсувати цим дітям їх сімейні негаразди, забутися від побутових проблем.

Не обходиться свято із без невеличких солодких дарунків для маленьких гостей та учасників концерту. Традиційно їх в районі забезпечує міська благодійна організація "Товариство барона фон Гартенберга – Садагура" , яку представляв її президент Володимир Новак-Садагурський та районна організація всеукраїнського об’єднання партії "Батьківщина" в особі голови відповідної фракції в районній раді Валерія Казимировича.

Ярослав Волощук.