Контролерський склад Чернівецького прикордонного загону зустрічатиме туристів та гостей із Туреччини. В Івано-Франківську!

Контролерський склад Чернівецького прикордонного загону зустрічатиме туристів та гостей із Туреччини. В Івано-Франківську!

30.03.2016, 23:31

ПЕРШИЙ РЕЙС ЗІ СТАМБУЛА ПРИБУВ НА ПРИКАРПАТТЯ

Сьогодні, 30 березня, Івано-Франківське літовище прийняло перший авіарейс сполученням Стамбул - Івано-Франківськ авіакомпанії «Turkish Airlines», який тепер щоденно курсуватиме в обидва боки. Цим рейсом до Прикарпаття прибуло керівництво авіакомпанії та представників ЗМІ, із Стамбулу, яких за українською традицією зустрічали з короваєм.

 Про це BukNews повідомили у прес-службі Чернівецького прикордонного загону.

Гостей краю зустріли перші особи області, а також начальник Чернівецького прикордонного загону Павло Лисак. Після перерізання червоної стрічки розпочалося офіційне оформлення пасажирів.

«Мені приємно, що відсьогодні контролерський склад Чернівецького прикордонного загону зустрічатиме туристів та гостей із Туреччини. Ми в свою чергу готові до здійснення прикордонних процедур та завжди раді законно слухняних гостям, для яких проходження прикордонного контролю буде швидким та контфортним» - розповів Павло Лисак.

1