Конкурсна комісія складається виключно з держслужбовців і це дає підставу до певних підозр, - експерт (+ВІДЕО)

Конкурсна комісія складається виключно з держслужбовців і це дає підставу до певних підозр, - експерт (+ВІДЕО)

18.01.2017, 19:01

На підставі лише проведення тестування, встановлення комісією черговості участі не слід робити висновки про чесність чи формальність конкурсу на посади затупників голови Чернівецької облдержадміністрації. Про це molbuk.ua сказав Буковинського центру виборчих технологій Ігор Баб’юк

 - Думаю, давати оцінки конкурсу передчасно, - сказав політолог. - Треба спочатку подивитися результати кожного етапу, ознайомитися з висновком комісії. На підставі лише тестування, встановлення комісією черговості участі не слід робити висновки. Однак конкурсна комісія складається виключно з держслужбовців і це дає підставу до певних підозр. На маю думку, багато б запитань відпало, якби комісія формувалась збалансовано за участі представників громадських організацій різних спрямувань.

 І.Баб’юк також нагадав відомий скандал з відбором кандидата на посаду голови Миколаївської облдержадміністрації – хід відбору та його результати дають підстави до сумнівів в неупередженості, об’єктивності та незалежності конкурсу.

 Нагадаємо, кандидат на посаду першого заступника голови Чернівецької ОДА Руслан Панчишин звинуватив конкурсну комісію у підтасовці майбутніх результатів конкурсу і відмовився від участі.

 Голова конкурсної комісії Чернівецької облдержадміністрації Олег Стецевич спростував звинувачення на адресу комісії в упередженості та підтасуванні.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Навіщо потрібні представники громадських організацій? Що вони можуть? Хіба погаласувати, якщо, звичайно, перед тим їм заплатять. ГО насправді - це мертвий баласт. Бабюк знає краще за інших: без грошей Сороса і подачок місцевих мунтянів нашим громадським організаціям та їхнім ватажкам гріш ціна в базарний день.

avatar

питання Бабюку

18 січня 2017 20:04

У складі комісії є представник від профспілок Охрімовський О.В.

avatar

Бабюку

18 січня 2017 21:49

хай Бабюк, який тільки знає язиком молоти, сам собі спочатку пояснить, що таке збалансовано сформована комісія. Хоч яка комісія, навіть на чолі з Бабюком, - це тільки ширма для зальоту в кулішовий кабінет малого Павлюка, який, так, до слова, набрав найменше балів. з травматолога й то більше користі у фищуковій ода - тоді хоч хтось нарешті виставить керівникам діагноз.

avatar

що таке збалансована комісія?

18 січня 2017 22:18