Конфлікт у стоматполіклініці: колектив вимагає звільнити головного лікаря!

Конфлікт у стоматполіклініці: колектив вимагає звільнити головного лікаря!

25.02.2016, 17:10

На чергову сесію Чернівецької міської ради прийшли працівники стоматологічної поліклініки, що на вулиці Університетській. Медики вимагають звільнити головного лікаря закладу – Володимира Струка.

За словами зубних техніків, їх змушували робити ремонт в поліклініці за власний кошт. Також не давали нормально працювати: на одне робоче місце головний лікар прийняв по 3-4 медпрацівники. Крім цього, працівники стоматполіклініки розповіли про факти примусового переведення на неповну ставку та незаконних звільнень.

Головний лікар медустанови Володимр Струк усе заперечив. Каже, його діяльність не суперечить закону. До того ж, професійна комісія не знайшла недоліків у його роботі. Більше того: він він прагнув заробити якомога більше коштів для міської стоматологічної поліклініки та міста.

Представники управління охорони здоров'я запевняють: головний лікар таки порушив закон - він не дотримувався трудового контракту. Тому чиновники від медицини звернулися до міського голови з проханням розірвати трудовий контракт з Володимиром Струком. Остаточне рішення має прийняти Олексій Каспрук.

http://acc.cv.ua/chernivtsi/8343-konflikt-u-stomatpoliklinitsi-kolektiv-vimagae-zvilniti-golovnogo-likarya  Сайт http://acc.cv.ua/

1