Конфлікт Салагора і Фищука шкодить області, - нардеп

Конфлікт Салагора і Фищука шкодить області, - нардеп

22.01.2018, 22:07

Народний депутат України Іван Рибак прокоментував конфлікт між головою Чернівецької ОДА Олександром Фищуком та керівником Чернівецької митниці Миколою Салагором. "Микола Салагор і Олександр Фищук довоювались. Влада на Буковині доводить її до фінішу, але є ще один крок до ДНА. Згідно опублікованих рейтингів Чернівецька область на 23-у місці з 24-х можливих".

Підставою для публічного висловлення невдоволення стало повідомлення про Рейтинг діяльності голів ОДА за 2017 рік. Згідно з результатами рейтингу, найнижчі результати продемонстрували Одеська, Херсонська, Полтавська, Хмельницька, Рівненська, Черкаська, Чернівецька та Волинська області. Про це йдеться у звіті Комітету виборців України, презентованому сьогодні, передає РБК-Україна. У КВУ зазначили, що оцінка діяльності голів ОДА складається з двох компонентів: показників соціально-економічного розвитку регіону та результатів опитування експертів. Відповідно до результатів аналізу діяльності ОДА, було сформовано три групи: з високими, середніми та низькими результатами.

Сьогодні також стало відомо, що Чернівецька митниця ДФС запровадила черговий протокол про порушення митних правил щодо однієї з фірм зятя голови ОДА Фищука. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив громадський активіст Павло Верещагін.


 

1