Комуністи і регіонали використовують День перемоги для пошуку внутрішніх ворогів та піару, – Геннадій Москаль

Комуністи і регіонали використовують День перемоги для пошуку внутрішніх ворогів та піару, – Геннадій Москаль

10.05.2013, 02:16

Те, що сьогодні, на День перемоги, правоохоронці так пильно охороняли комуністів, свідчить лише про те, що міліція завжди охороняє тих, хто при владі, або тих, хто користується привілеями у влади.

Відтак, ті політичні сили, яким нічого сказати людям, насправді виходять святкувати День перемоги, аби піарити свою політичну силу для того, щоб шукати внутрішніх ворогів і роз’єднувати українське суспільство, а не для вшанування загиблих у Другій світовій війні.

Такі думки у коментарі «Погляду» висловив народний депутат України, генерал-лейтенант міліції Геннадій Москаль.

«Комуністи сьогодні при владі, а міліція завжди охороняє владу. Опозицію міліція ніколи не охороняє», - запевнив Геннадій Москаль.

«Комуністи сьогодні разом із Партією регіонів знаходяться у парламенті у більшості, помагають їм, голосують, виконують всі їхні забаганки. Цілком очевидно, комуністи мають привілеї за заслуги перед Партією регіонів», - підкреслив співрозмовник.

На думку Геннадія Москаля, будь-яка політична сила, яка не має, що сказати людям, і не має, з чим до людей іти, якраз і використовує, подібно до комуністів та Партії регіонів, День перемоги.

«Такі свята використовуються не для того, щоб віддати почесті жертвам Другої світової війни, а просто зробити на цьому піар своїй політичній силі», - зазначив український політик.

За його словами, усі ці псевдосвяткування призводять до колотнечі і аж ніяк не до об’єднання України.

«Якщо підняли пенсії ветеранам війни на 10 гривень, то хіба це велике досягнення? День перемоги використовується для пошуку внутрішніх ворогів серед громадян України – не для того, щоб сформувати громадянське суспільство, а для того, щоб його роз’єднувати», - каже Геннадій Москаль.

Також Геннадій Москаль зазначив: «У нас уже зареєстровано близько 200 політичних партій. Якщо всіх 200 будуть охороняти по всій території України, одні захочуть одне святкувати, другі – інше, треті – ще інше, то в нас не вистачить стільки міліції», - наголосив народний депутат.

«Чому хтось когось має охороняти у вільній країні? Ідіть і висловіть вільні думки. Кожен має право без зброї ходити на мітинги, демонстрації. Це конституційне право і таке ж право в опонентів. Проводьте дискусії, політичні дебати у ЗМІ, переконуйте, а не ховайтеся за спинами працівників міліції», - відзначив Геннадій Москаль.

Якщо ж звернути увагу на те, що львівська міліція затримала сьогодні лишень двох чоловіків напідпитку, то Геннадій Москаль переконаний:

«Я львівській міліції не вірю, бо знаю вашого начальника. Я робив у Криму, і він робив, і я маю йому ціну. Якщо немає довіри до керівника обласного управління внутрішніх справ, то немає довіри до дій міліції і у правдивості та щирості їхніх повідомлень».

Фото: glavcom.ua

Джерело: www.pohlyad.com

1