Комуністи Буковини скаржаться на тиск місцевої влади

Комуністи Буковини скаржаться на тиск місцевої влади

23.10.2012, 00:34

КПУ на Буковині має кандидатів в усіх чотирьох округах і скаржиться на тиск влади. - Це моя восьма виборча кампанія, але такого тиску з боку влади ще не було, - сказав секретар обкому КПУ Віктор Черненко.

Найбільше Віктор Черненко, який є кандидатом у народні депутати на окрузі №204 (м.Хотин), скаржився на свого конкурента Артема Семенюка, білбордами якого завішаний весь округ.

- Хто такий Семенюк? - дивується В.Черненко. - Пасинок Папієва. 29 років пацану. Що він зробив у своєму житті? Орден отримав невідомо за що. Тому що батько — губернатор. Коли губернатор супроводжує свого паснка — хіба це нормально? Те ж творять інші провладні кандидати. Про які демократичні вибори вони можуть говорити? Ситуація дуже далека від демократичної.

КПУ відмовляється від співпраці з Партією регіонів, однак і опозицією себе не називає.

- Ми не підтримуємо уряд Януковича-Азарова, - сказав Віктор Черненко. - Ми пропонуємо альтернативну програму розвитку України, яка відрізняється від програм усіх інших партій України. Вони всі є буржуазними, а ми єдині пропонуємо реальне покращення життя українців.

Секретар Чернівецького обкому КПУ Віктор Черненко заперечує, що виборча кампанія КПУ є однією з найдорожчих з-поміж інших партій.

- КПУ обмежена в коштах, - сказав В.Черненко сьогоні на прес-конференції. - Ми навіть не маємо достатньо коштів, щоб замовити білборди на Буковині. На кілька ми ще б знайшли гроші, але нам відмовляють — кажуть, що все зайнято.

Секретар Чернівецького обкому запевнив, що в КПУ немає олігархів-мільярдерів. Водночас Віктор Черненко припустив, що КПУ можуть фінансово допомагати братні партії з Росії та Китаю. Однак точно про це він сказати не зміг.

- Ми проводимо передвиборчу агітацію через листівки та газету «Радянська Буковина», замовляли рекламу на радіо, - розповів В.Черненко.

 Джерело: Молодий буковинець

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Володимир Антонюк

23 жовтня 2012 20:37